„Stávající produktové portfolio firmy ATJ special představuje strategické doplnění naší nabídky především v oblasti vodárenství,“ řekl Ivo Hutira, majitel a jednatel rodiny firem HUTIRA. „Jsem hrdý na to, že začleňujeme společnost ATJ special do naší infrastruktury, doplnili jsme tak náš sortiment a můžeme zákazníkům nabídnout ještě komplexnější špičkové výrobky a služby.“

Společnost ATJ special vznikla už v roce 1993 a rychle se zařadila mezi velké spolehlivé dodavatele širokého a velmi kvalitního sortimentu produktů a služeb z oblasti vodárenství. V roce 2006 firma vybudovala nové administrativní prostory se sklady, technickým oddělením a zcela ojedinělou zkušební stolicí na simulaci situací ve vodovodních sítích.

Portfolio firmy ATJ special tvoří především ucelený sortiment vodárenských materiálů, jako např. rozsáhlá řada hydrantů, zákopových regulačních ventilů, spojek, šoupátek, objímek a dalších souvisejících doplňků. Kromě bohaté škály vodárenských produktů nabízí ATJ special také poradenské služby, návrhy vodovodních sítí a jejich dodávky na klíč, a samozřejmě také kompletní záruční i pozáruční servis.

„Velmi nás těší, že se tak tradiční firma jako ATJ special stává součástí naší rodiny HUTIRA. Toto spojení znamená především významné posílení pozice HUTIRA BRNO v segmentu vodárenství a cenné doplnění našeho týmu dalšími špičkovými specialisty,“ řekl Radek Kundrata, ředitel společnosti HUTIRA BRNO. „S ohledem na skutečnost, že se naše firma řídí filozofií, která respektuje potřeby životního prostředí, bude naším dlouhodobým cílem tímto směrem integrovat společnost ATJ special.“

Novým ředitelem společnosti ATJ special byl jmenován Pavel Kazda, který bude společně se stávajícím týmem navazovat na dosavadní úspěšné obchodní a partnerské vztahy a dále je zlepšovat. Obchodní značka ATJ special zůstane na trhu zachována do konce roku 2021, poté bude celá identita včetně webových stránek plně integrována pod značku HUTIRA.