Rozmisťování dopravního opatření bude probíhat od soboty 25. dubna odpoledne do pondělí 27. dubna. V této době bude režim jízdy na daném úseku v režimu 1+1. „Toto opatření je z důvodu vytvoření bezpečného prostoru pro pracovníky, kteří umisťují značení a mobilní betonová svodidla,“ vysvětluje Iveta Štočková, tisková mluvčí EUROVIA CS

V rámci dopravního opatření bude postupně převeden obousměrný provoz v režimu 2+2 na pravou polovinu dálnice, tj. z Prahy na Brno. Na druhé polovině (směr Brno – Praha) začnou práce v průběhu pondělí 27. dubna.

„V letošní stavební sezóně provedeme modernizaci levé poloviny dálnice D1, tj. ve směru z Brna na Prahu v celé délce 10km úseku Soutice – Loket. Po dokončení těchto prací na podzim letošního roku modernizace tohoto úseku kompletně skončí,“ dodala Iveta Štočková.

„Prosíme řidiče o dodržování dopravních opatření v místě a především stanovených rychlostí. Plynulý průjezd místem sníženou rychlostí napomáhá bezpečnosti řidičů i pracovníků, navíc je tak zajištěno bezproblémové zásobování stavby,“ dodala Iveta Štočková.

Úsek 7 dálnice D1 EXIT 56 Soutice – EXIT 66 Loket je dlouhý téměř 10km nachází se na něm 6 mostních objektů v trase dálnice.

www.eurovia.cz