Stále oblíbenějším řešením je zastřešení bazénu bez kolejnic, které s sebou přináší celou řadu výhod. Jaké to jsou?

1

Proč bezkolejnicové řešení?
Zastřešení bazénu bez kolejnic, jak už jeho samotný název napovídá, nedisponuje žádnými kolejnicemi, které jsou mnohdy důvodem úrazu. V bezkolejnicové technologii zastřešení je posun zajištěn za pomoci vysoce odolných silikonových koleček. Jednotlivé díly zastřešení se jednoduše teleskopicky zasouvají jeden pod druhý, za pěkného počasí můžete zastřešení lehce odsunout za okraj bazénu a využívat tak celé jeho okolí. Kromě funkčního řešení, tak získáte krásné zastřešení, které nehyzdí zbytečné kolejnice.

Ideální řešení pro vodní hrátky, plavání i relaxaci
Praktické bezkolejnicové řešení ocení nejen rodiny s dětmi, které bazén využívají pro veselé vodní hrátky, ale i jednotlivci, kteří si v bazénu rádi zaplavou nebo jej využívají pro příjemnou relaxaci. Využití bazénu je potřeba přizpůsobit výšku a tvar bezkolejnicové zastřešení. Rodiny s dětmi využijí vyšší podchozí variantu, pro relaxaci a plavání se pak hodí nižší varianty zastřešení.

Zastřešit lze jakýkoli typ bazénu
S pomocí bezkolejnicové technologie lze zastřešit jakýkoli typ bazénu. Skvěle se tak hodí pro klasický obdélníkový tvar, vzdávat se této praktické varianty nemusí ani majitelé kruhových bazénů, u kterých je zastřešení ve většině případů řešeno dvěma kopulemi, přičemž jedna z nich je pevně připevněna k podkladu a druhá najíždí nad pevnou část.

2

Hlavní výhody
Jak jsme již zmínili na začátku dnešního článku, bezkolejnicové bazénové zastřešení s sebou přináší hned několik výhod. Největší je bezesporu absence kolejnic, které bývají mnohdy příčinou nepříjemného úrazu. Díky bezkolejnicové technologií již nebudete muset překračovat koleje a neztratíte hladký břeh. Další výhodou je fakt, že se nebudete muset starat o čištění kolejnic, ve kterých se zdržují nečistoty, a jejich čištění není tak úplně jednoduché. Bezkolejnicové zastřešení bazénů nenarušuje vzhled zahrady a dokonalé tak splyne s okolím. Třešničkou na dortu je stylový design, který bude lahodit vašemu oku

Na koho se obrátit?
Hledáte-li opravdového specialisty na bezkolejnicové řešení, neváhejte se obrátit na společnost Alupo. Společnost Alupo je přímo výrobce zastřešení, a proto vám dokáže nabídnout nejlepší možnou cenu při zachování špičkové kvality.