Široký sortiment armatur a příslušenství pro pitnou a odpadní vodu i pro plyn může firma HAWLE ARMATURY, spol. s r. o., nabídnout na českém trhu díky tomu, že je součástí silné holdingové společnosti HAWLE. Zároveň je schopná reagovat na specifické potřeby českého zákazníka. Důkazem je například oblíbené měkce těsnící klínové šoupátko E1, které bylo vyvinuto speciálně pro potřeby tuzemského trhu.

Klasika v podobě děleného dvoudílného šoupátka s novým řešením vedení vřetene, jež využívá bajonetový spoj, umožňuje 100% antikorozní ochranu a zároveň plně odpovídá technickému popisu vyžadovanému v řadě výběrových řízení vodárenských společností v ČR.

Díky turecké společnosti ÖZ-KAN/HAWLE, dalšímu členu holdingu, mají čeští zákazníci k dispozici například motýlové i další uzavírací klapky špičkové kvality, jež nacházejí uplatnění v čerpacích stanicích, úpravnách vody, čistírnách odpadních vod, vodojemech, nádržích a rezervoárech, v potrubních systémech, chladicích okruzích a v řadě dalších průmyslových zařízení.

Italský člen rodiny HAWLE, společnost NOVA SIRIA, rozšířil portfolio nabízených produktů o vodárenské armatury velkých dimenzí. Je lídrem produktů „šitých na míru“ v krátkých dodacích termínech. Spojovací armatury jsou technologicky i kvalitativně na nejvyšší úrovni. Lze je využít na spojování potrubí v různých kombinacích a provádět opravy i bez odstavení potrubí z provozu.

Společnost HAWLE ARMATURY, spol. s r.o., je na českém trhu i lídrem progresivních forem internetového obchodování a v rámci svých služeb rozšiřuje uživatelsky přátelské prostředí moderních informačních technologií. Díky mobilní Aplikaci HAWLE ARMATURY pro platformu iOS a Android můžete mít ve svém mobilním zařízení vždy po ruce kompletní přehled produkce z katalogů VODA, PLYN, KANÁL, rychle zobrazit všechny potřebné parametry a technické specifikace každého produktu a okamžitě online objednávat i v terénu bez stolního PC.

V letošním roce přibyla i možnost méně formálního informačního kanálu a prostoru pro sdílení na facebookových stránkách www.facebook.com/hawlearmatury/, kde získáte informace o připravovaných i nedávno proběhlých událostech, jakými jsou předváděcí a výstavní akce HAWLE EXPO uskutečňované v jednotlivých regionech ČR, každoroční turnaj vodárenských společností v HAWLE metané či školení pracovníků stavebních, vodohospodářských a plynařských firem provádějících práce s použitím armatur HAWLE, která se konají přímo v jesenickém sídle společnosti.

Kompletní katalogy HAWLE, ÖZ-KAN i NOVA SIRIA jsou k dispozici na www.hawle.cz, další informace vám rádi poskytnou i obchodně techničtí poradci.

www.hawle.cz