Loftové dveře – styl, který magnetizuje
Představte si loftové dveře – elegantní, minimalistické, s výrazným industriálním vzhledem. Tyto dveře nejen oddělují prostor, ale zároveň ho tvoří. Aby však plnily svůj účel, potřebují spolehlivou oporu, kterou jim poskytují naše hliníkové zárubně. A co víc, přinášíme speciální řešení: magnetický uzávěr.
Magnety v našich zárubních nejsou jen praktickým prvkem, ale i skvělým designovým doplňkem. Skryté a přitom účinné. Díky nim se dveře zavírají jemně, plynule a bez hluku. A přiznejme si, není nic uspokojivějšího než pocit, když se dveře tiše samy uzavřou na své místo. A to vše bez potřeby složitých mechanických systémů. Stačí magnet a cit pro detail.

Proč právě hliníkové zárubně?
Hliník je materiál, který jsme zvolili nejen pro jeho odolnost a lehkost, ale i pro jeho schopnost snadno splynout s jakýmkoliv interiérem. Je to materiál, který nabízí nekonečné možnosti povrchových úprav – od anodizovaného povrchu po lakování v jakékoliv barvě. A co je nejdůležitější, hliník nám umožňuje vyrábět zárubně, které jsou precizní do posledního milimetru. Protože každý detail se počítá.
Naše zárubně nejsou jen rámem pro sklo. Jsou to designové prvky, které dodávají celoskleněným konstrukcím charakter a styl. A když se spojí s naší expertízou v oblasti magnetických uzávěrů pro loftové dveře, vzniká něco jedinečného. Něco, co nejen dobře vypadá, ale hlavně skvěle funguje.

Detaily, které tvoří rozdíl
Odborníci na celoskleněné konstrukce vědí, že detaily dělají rozdíl. Proto jsme hrdí na to, že naše produkty jsou výsledkem neustálého hledání perfektního řešení. V naší výrobě se zaměřujeme na každý detail – od prvního návrhu až po finální montáž. Věříme, že se můžete spolehnout na naše zkušenosti a preciznost, ať už jde o velké projekty nebo malé zakázky.
Pokud tedy hledáte partnera, který rozumí detailům a ví, jak z nich vytvořit funkční a krásné celky, jsme tu pro vás. Společně vyřešíme váš projekt s citem pro detail.