Motorický pohonný systém otevírá a uzavírá uzávěr na křídle, druhý pohon křídlo zdvihá nebo spouští. Požadovanou polohu určíte snadno díky dálkovému ovládání. Tím můžete svá okna ovládat bez námahy snadno podle potřeby. Další předností je obzvláště nízká prahová lišta s výškou pouhých 19 mm, která umožňuje  pohodlný přechod z vnitřku ven. Objevte nový komfort bydlení s dostatkem světla a vzduchu, jež Vám zajistí, abyste svůj pobyt doma uvolněně užívali.

A jaké výhody přináší motorický zdvižně-posuvný systém MHS 400 uživatelům?

V prvé řadě je vyráběn v moderním, decentním designu. U produktu MHS 400 funguje automatické uzavírání a otevírání a pojezd HS-křídla pro schéma A a C. Připojení zdvižně-posuvného systému se děje velmi jednoduše, stačí zapojit zástrčku do zásuvky a element je funkční. K produktu náleží infračervené dálkové ovládání s držákem na zeď, pomocí kterého ovládáme např. motoriku mikroventilace. Šířku otevření elementu lze zvolit a nastavit, výška průchodu není omezena. Samozřejmostí je pozvolný klidný rozjezd a zastavení, přičemž je funkční tzv. elektronická ochrana proti přiskřípnutí podle platných norem. Ovládání a provedení MHS 400 je vhodné také pro invalidní vozíky ve spojení s bezbarierovou prahovou lištou. V případě výpadku proudu lze manuálně použít nouzové ovládání.

Souhrn technických výhod:

Univerzální použití nezávislé na výrobci kování.

Jednoduché dodatečné vybavení téměř všech druhů a systémů profilů, není nutná výměna kování, ani žádné dodatečné frézování profilů.

Pro vnitřní šířku rámu od 1775 mm do 6 666 mm pro schéma otevření A (jednokřídlé), a přes 13 m pro schéma C (dvoukřídlé).

Potřeba místa na horní části rámu pouze cca 45 mm.

Rychlost pojezdu 150 mm/s.

Použitelné u elementů s hmotností křídla až 400 kg.

Rychlá montáž díky předmontovanému pohonu a systému Plug & Play: „Vybalit, přišroubovat, automaticky načíst, hotovo“.

Jednoduchá montáž unašeče křídla.

Jednoduchá montáž kabelu s držáky kabelu v kovací drážce, bez nutnosti vysklení.

Síťový zdroj je integrován přímo v pohonu.

Rozmanitost funkcí díky inteligentnímu řízení: automatické načtení a zjištění konečných poloh.

Víc než slib: Zkoušeno se 400 kg na více než 20 000 zkušebních cyklů, vysoká funkční bezpečnost.

Splňuje normu DIN 18030 (bezbarierové stavění).

http://cz.siegenia-aubi.com/