Do nové prémiové řady jsou zahrnuty modely jako elektrický topný modul Zehnder Zenia, ale i radiátor atraktivního vzhledu se skleněným povrchem Zehnder Deseo Verso. Také integrace výrobků dříve prezentovaných pod značkou Runtal zjednodušuje výběr a usnadňuje přístup k ucelené nabídce.

Designově povedené, ale současně vysoce funkční
Příjemný a hezký prostor – místo, kde můžete relaxovat a přivítat své přátele. Takový prostor, ve kterém se můžete skutečně cítit jako doma. Zehnder Studio Collection oslovuje všechny ty, komu se líbí designové výrobky a zároveň požadují vysoce funkční řešení.

Zehnder Studio Collection – více informací

Vzhledově povedené radiátory mohou představovat výrazný vizuální prvek ve vašem domově. Nechte se inspirovat.

Zehnder Alban

Zehnder Alban


Designový koncept stvořený pro puristy – dokonalé linie, ploché strany a pravé úhly. Vysoce praktický, hranatý radiátor, na který lze ručníky zavěsit bez námahy jednou rukou. Zehnder Alban z kolekce Studio Collection: vyrobený z ručně leštěné, vysoce kvalitní nerezové oceli. Jednoduchý, elegantní design s příjemně nahřátými ručníky, kdykoli je potřebujete. Možnost instalace jako pravé nebo levé provedení.

Zehnder Archibald

Zehnder Archibald


Vždy k vašim službám. Tento unikátní designový radiátor je elegantní a vysoce funkční. Zehnder Archibald z programu Studio Collection je dokonalým praktickým koupelnovým doplňkem, který nahřívá a vysouší vaše ručníky a vytváří příjemné, komfortní klima. Jeho tvar, vytvořený z jediné ocelové trubky, je stejně pozoruhodný, jako je jedinečná jeho konstrukce. Stylový interiérový doplněk od návrháře Lea Salzeda, snoubí v sobě funkčnost s výjimečným designem. Dostupný v chromu, ale i bezmála 50 barvách.

Zehnder Chime

Zehnder Chime

Atlet ve světě radiátorů – výkonný, sebejistý design, skládající se z elegantně zaoblených kulatých trubek. Volný přístup ze strany umožňuje pohodlné nasunutí a sušení i velkých osušek. Zehnder Chime: asymetrický radiátor s kulatým designem, vyrobený z ručně leštěné, vysoce kvalitní nerezové oceli. Může být instalován s vodorovnými trubkami vlevo nebo vpravo. Zehnder Chime oživí vaši koupelnu svou výrazností a přináší dodatečný bonus v podobě krásně nahřátých ručníků.

Zehnder Folio Belt

Zehnder Folio Belt

S poutavým plochým povrchem, plně uzavřeným lemováním a jemně zeštíhlenou siluetou působí Zehnder Folio Belt z programu Studio Collection velice přitažlivě, lehce, jako by se vznášel. Design tohoto radiátoru, s hloubkou pouhých 16 milimetrů, byl možný pouze díky vývoji inovativních designových prvků a technologie vytápění. Materiál a barvu lze zvolit tak, aby radiátor harmonicky zapadl do konceptu vašeho interiéru nebo vytvořil příjemný kontrast. Lakované povrchy nebo eloxovaný hliník umožňují teplu elegantně a efektivně proudit do místnosti.

Zehnder Zenia

Zehnder Zenia


Revoluční elektrický topný modul Zehnder Zenia vyhřívá koupelnu infračervenými skleněnými sálavými dvířky a výkonným topným ventilátorem. To vše v jediném zařízení v minimalistickém designu, které lze dokonale začlenit do moderní koupelnové architektury. Zehnder Zenia rychle dodává příjemné teplo a zajišťuje maximální komfort v koupelně nezávisle na systému ústředního vytápění. Snadné a intuitivní ovládání základních funkcí umožňuje dotykový panel. Individuální nastavení programů a intervalů nahřívání osušek pohodlně zařídíte prostřednictvím mobilní aplikace.

Designové radiátory z kolekce Studio Collection představují vysokou kvalitu Zehnder ve spojení s jedinečností, důrazem na detail a exkluzivitou.

Další modely naleznete v online přehledu, ale také v tištěném katalogu Hřejivé teplo.

 

Přehled designových radiátorů Zehnder, včetně kolekce Studio Collection