„Našim zákazníkům chceme zajistit nejvýhodnější nakupování, proto jim garantujeme nejnižší ceny na celém trhu. Pokud zákazník prokáže, že umí nakoupit daný produkt jinde levněji, tj. na kterémkoliv e-shopu či v kamenné prodejně, merxu mu cenu srovná a ještě o 10 % vylepší,” říká Václav Liška, country manager merXu.

Akce platí pro nákup zboží v hodnotě alespoň 6000 Kč. Stačí poslat odkaz s cenou produktu u konkurence na podpora@merxu.com. Přitom merXu vrátí zpět rozdíl ceny až do výše 25 000 Kč. Pokud najdete levnější produkt jinde, dostanete extra slevu 10 %. Rovněž merXu hradí náklady na dopravu u zahraničních objednávek nad 6000 Kč. Stále platí doprava ze zahraničí zdarma, 3000 Kč bonus na první nákup a pro stávající klienty 30% zpětný bonus.

Garance nejnižší ceny jen na portálu merXu.com


Mezinárodní B2B obchodní portál pro průmyslová odvětví merXu nabízí výrobcům, distributorům a velkoobchodníkům možnost začít okamžitě obchodovat v mezinárodním měřítku, konkrétně v rámci střední Evropy a Pobaltí. Aktuálně je na merXu zaregistrováno přes 9 000 firem z Česka, Slovenska, Polska, Litvy a Estonska a lze zde najít více než 1 000 000 produktů.

„Jedním z hlavních cílů B2B online obchodní platformy merXu je nabídnout velkoobchodům a firmám s nespotřebním zbožím možnost začít okamžitě obchodovat online bez nutnosti investic do vlastního e-shopu, získat nové zákazníky v celém regionu střední Evropy a Pobaltí a také zjednodušit každodenní práci obchodníků,“ dodává Václav Liška. Platforma je dostupná na webových stránkách www.merxu.com a její použití je v současné době zcela zdarma, jak pro registraci, tak provádění transakcí.