Zdraví ovšem již dávno nespočívá pouze v kvalitní stravě, pohybu a pobytu v přírodě. Daleko náročnější je uchránit naše nejmenší od neviditelných nebezpečí, která číhají ve formě toxinů téměř na každém kroku - v hračkách, nábytku a dokonce i ve vzduchu.

Nepodceňujte tato rizika a během zařizování dětského pokojíčku pečlivě dbejte na bezpečnost každého detailu a nakupujte výhradně zboží s patřičnými atesty. Například při výběru dekorací stěn se můžete s klidným svědomím obrátit na pestrou nabídku fototapet Greenguard&Schools Children od ekologické tiskárny Ezop s.r.o. Ty zaručují nejvyšší možné požadavky na hygienu a zdravotní nezávadnost při současném zachování vysoké kvality tisku a odolnosti produktu. Fototapety Greenguard&Schools Children jsou výjimečné tím, že využívají výhradně prvotřídní ekologické barvy bez zápachu, neobsahují prchavá rozpouštědla či jiné látky znečišťující ovzduší a jsou testovány na nehořlavost. Fototapety Greenguard&Schools Children patří tedy nejen do dětských pokojů a ložnic, ale jsou žádané také do škol, školek, ordinací, nemocnic, wellness center, hotelů, kanceláří a dalších veřejných prostor.


Kouzelnou moc fototapet Greenguards&Schools Children, díky níž dokáží místnost v mžiku proměnit v džungli, královskou komnatu, kosmickou loď nebo westernové městečko, ocení každý malý i velký dobrodruh. Pokud ovšem preferujete při výzdobě vlastní motivy, kreativitě se meze nekladou. Velikost a tvar fototapet lze přizpůsobit dle individuálních požadavků a vy si tak můžete pro sebe a svou rodinu vytvořit originální a stoprocentně zdravé prostředí.

 

Darina Uhříková
Ezop ekologická tiskárna