Odpověď je jednoduchá – rozumná logistika a vynikající servis.

Blíž domů
Od roku 2009 v blízkosti Boru u Tachova v České republice funguje moderní logistický komplex „Alutech Systems“ s.r.o. Je vhodně umístěn – 20 km do hranice s Německem a 150 km od Prahy – tato poloha dovoluje s minimální lhůtou dodávat partnerům v Evropě kterýkoliv výrobek z široké nabídky běloruské společnosti. Díky našim skladovým zásobám může dodávka zboží trvat 2-3 dny od okamžiku potvrzení objednávky. Kromě toho, „Alutech Systems“ s.r.o. je firmou, která se nachází na území Evropské unie, proto spolupráce s Alutech zbavuje naše partnery celních formalit a zjednodušuje tak součinnost.

Technické výhody
Logistický sklad v České republice zaujímá plochu o celkové rozloze 5500 m2 a je vybaven vysoce technologickým zařízením.  Vše počínaje regály a  konče kamióny  funguje na principu vysoké kvality a spolehlivosti. Produkce Alutech se dodává v balení, které zajišťuje ochranu proti proniknutí vlhkosti a proti poškození.  Přitom Alutech opatřuje balení nálepkami s čárovým kódem, díky kterým máme k dispozici veškeré potřebné informace o výrobku. A to maximálně optimalizuje evidenci zboží. Komponenty, spolehlivě zabalené do fólie s bublinkami se zesílenou ochranou hran a dekoračního prvku, jsou uloženy ve speciálních ocelových paletách a transportují se pouze dopravními společnostmi, které mají velmi dobré reference.

Komplexní postup
Skupina společností ALUTECH je komplexním dodavatelem komponentů pro rolety, sekční vrata a hliníkové konstrukce. S Alutech nebudete zbytečně ztrácet svůj čas a prostředky na hledání různých komponentů pro hotovou roletu. Jen ve směru roletových systémů sortiment zařazuje více než 7000 pojmenování. To jsou válcované roletové profily, extrudované roletové profily, koncové profily, vodící lišty, roletové boxy a bočnice, osmihranné hřídele, ruční ovládání a pružiny, komponenty a příslušenství pro roletové systémy.

Přitažlivý partner
Výhodné pro obě strany partnerství – tj. hlavní krédo Skupiny společností „Alutech“. Nedělá konkurenci svým partnerům na trhu hotových výrobků. Byznys strategie společnosti je ve výrobě vysoce kvalitních komponentů a zajištění včasné dodávky zákazníkům. Přítomnost vlastních výrobních komplexů uvnitř holdingu dovoluje odborníkům Skupiny společností Alutech kontrolovat kvalitu produkcí v průběhu všech etap výrobního procesu: od nákupu surovin do výroby hotové produkce a balení.  Rozvinutá odbytová síť zajišťuje vhodné podmínky spolupráce s partnery.

ALUTECH GROUP
CTPark Bor, Nová Hospoda 19 , 348 02 Bor u Tachova CZ, D5-EXIT 128
Tel.: +420 374 634 001, Fax:+420 374 634 011
export@alutech-mc.com
, www.alutech-group.com