Při výběru vhodného materiálu platí nepsané pravidlo, že čím je skladba jednodušší, tím menší je pravděpodobnost následných poruch. Beton se vyznačuje mimořádnou odolností, vysokou životností, příznivou cenou, rychlou realizací, kompaktností, které z něj činí univerzální stavební materiál. Jediné, co šlo betonu vytknout, je jeho pohledová kvalita. Avšak i tento poslední podstatný detail se podařilo vyřešit. Řešení se jmenuje GraniSol - dekorativní vymývané betonové plochy.

Vymývané betony GraniSol můžete použít na přístupové chodníky, garážová stání, dopravní komunikace, pěší zóny, stejně jako na terasy a okolí bazénů rodinných domů. Vzhledem k možnosti volby ze široké palety barevných odstínů probarvení betonu a různorodé škály přírodního kameniva GraniSol snadno sladíte s domovní fasádou a vzhledem okolního prostředí. Díky tomu už nemusíte dělat žádné kompromisy ohledně volby mezi estetičností a funkčností.

Hlavní výhodou při realizaci je především rychlost. Během užívání pak oceníte nízké nároky na údržbu, dlouhou životnost, kompaktnost plochy, stejně jako fakt, že odolává slunci, dešti, mrazu, ale i veškerým zátěžovým zkouškám.

Společnost CEMEX představuje i další moderní stavební materiály, které přinášejí mnoho praktických výhod, například v podobě snadnějšího a přesnějšího provádění stavebních prací, jejich zrychlení, zlepšení konečných vlastností konstrukcí, snížení potřebného množství řemeslníků, a s tím spojených nákladů. CEMEX je přední výrobce a dodavatel betonu a směsí, litých podlah, anhydritových potěrů, izolačních a výplňových cementových pěn, samozhutnitelných betonů, vymývaných betonů a jiných speciálních produktů. Zabývá se rovněž těžbou a zpracováním kameniva, nabízí kvalitní kámen a písek.

Pokud se chcete dozvědět více o dekorativních betonech GraniSol a dalších produktech společnosti CEMEX, navštivte www.specialni-produkty.cz nebo www.cemex.cz.