V krátkosti Vám představíme produkty, které je možné dostat nebo objednat u našich prodejců.

HUNTONIT – asi největší výrobní firma skupiny ­Byggma Group. Odtud pocházejí nejenom populární interiérové panely pro suchou montáž obkladů stěn a stropů, které plně dokážou nahradit sádrokartony. Jedná se o tvrdé dřevovláknité panely s povrchovou úpravou vodou ředitelnými barvami. Vhodné pro použití v dřevostavbách, ale i pro rychlé a čisté renovace interiérů. Dodávají se i v provedení s protipožární úpravou dle EN 13986, třída reakce na oheň je B-sl, d0.
Vynikající je i výrobek, který zajišťuje trvalou ochranu proti povětrnostním vlivům a vlhkosti s obchodním názvem HUNTON BITROC. Ochranné desky jsou vyrobeny z dřevěných pilin, povrch je tvořen kombinací bitumenů a recyklovaného papíru. Vznikne povlak s velkou odolností proti vlhkosti, který vám dovolí vypustit další izolační vrstvu. Navíc desky redukují únik tepla a jejich využitím ušetříte minimálně jeden konstrukční prvek. Tím dojde ke snížení hmotnosti konstrukce a zároveň ke snížení ceny obvodových stěn.
Další stavební prvek jsou střešní panely HUNTONIT SUTAK, které jsou určeny jako podložka střešní krytiny. Jedná se o tvrdé dřevovláknité desky dodávané s různými impregnacemi - SUTAK PLAN s impregnací voskem na vrchní jemné straně a SUTAK STANDARD s impregnací asfaltem na hrubé spodní straně. Desky zaručují vynikající, ale hlavně trvalou odolnost proti povětrnostním vlivům a větrům, zamezují úniku tepla.
FIBO-TRESPO - interiérové vodovzdorné nástěnné panely určené pro suchou montáž interiérů nové koupelny, stejně tak je možné je použít pro novou kuchyň v hotelu a samozřejmě i pro rychlou renovaci sociálního vybavení v panelových domech. Díky snadné údržbě povrchu obkladových panelů, který je tvořen vysokotlakovou laminátovou folií, se hodí všude tam, kde jsou kladeny zvýšené nároky na dodržování hygienických předpisů. Sedmivrstvá překližka s originálním spojením Aqua-loock zajišťují ­maximální odolnost proti vodě a vlhkému prostředí. Optimální velikost panelů 600x2400x10 mm a veškeré spojovací profily vám zajistí rychlou a hlavně čistou montáž.
K obložení zadní strany u kuchyňských linek se používají panely připravené již na velikost 600x580x10 mm.
Stejné dekory i vlastnosti Vám zaručí renovaci vaší kuchyně za několik minut.
FORESTIA - obkladové panely pro jednoduché a hlavně ekonomické obložení stěn a stropů v interiérech. Jedná se o panely z dřevotřísky, jejichž povrchovou úpravu tvoří ekologická folie. Oproti u nás nejvíce používanému sádrokartonu má mnoho výhod - jednoduchou a hlavně rychlou montáž, odpadá tmelení a broušení podkladu, napouštění podkladu a minimálně dvouvrstvý nátěr barvami. Panely se dodávají s povrchem v několika rozdílných strukturách i barevném provedení. Pochopitelně se dají snadno omýt a také přemalovat do jiného barevného odstínu.
Věříme, že se nám podařilo Vás přesvědčit o velkých možnostech, které umožňují produkty firem ­Byggma Group. Známá kvalita výrobků ze severských zemí je zárukou toho, že se vám dlouhodobě vyhnou reklamace a další problémy. S ohledem na podstatně nižší náklady na montáž a rychlost realizace vám zaručí i příznivý ekonomický výsledek.

Na vaší návštěvu se těší naši prodejci:
■    KILI – pro nábytek a stavbu - obchodní centrum v Plzni, Domažlická 138
■    KILI – obchodní centrum ve Zlíně, Příluky 228 – průmyslová zóna
■    KILI – obchodní centrum v Českých Budějovicích, Nové Vrato – U pily 3
■    SP Interier s.r.o. – prodej a ukázkové boxy – Jindřichův Hradec, Na Cihelně, areál JH Oil
■    SP Interier s.r.o. – prodej a sklady v Praze 9 - Vysočany, Kolbenova 9A
■    KREASTAV s.r.o. – prodejna Boskovice, Sokolská 1235

■    Hofírek Rudolf – prodejna Vlkoš u Kyjova 1185, areál MONDY Home
_______________________________________________________________________________________________

LESTR, s. r. o.
Kolbenova 11 / 159, 190 00 Praha 9 - Vysočany
tel.: 266 033 370, GSM: 602 203 667, e-mail: strupek@lestr.cz, www.lestr.cz