„Dny otevřených dveří pořádáme na našich pobočkách v různých místech naší republiky. Tentokráte jsme zvolili Most, abychom naši činnost a techniku, kterou nabízíme, více přiblížili zájemcům a zákazníkům ze zdejšího regionu. Zákazníky z celé ČR pak pravidelně zveme na předváděcí dny naší techniky, které se nyní konají v prostředí pískovny u obce Pamětník. Očekáváme, že nás dnes navštíví kolem 200-250 příznivců naší techniky.

Zajímavostí pobočky v Mostě je mimo jiné nově vytvořená plocha pro předvádění stavebních strojů, která byla kompletně vytvořena s pomocí inteligentních stavebních strojů Komatsu. Práce začaly oskenováním terénu. Na tomto základě byl vytvořen 3D model budoucí demo plochy, který sloužil jako podklad pro budoucí výstavbu.. Demo plochu jsme následně vytvořili při příležitosti školení strojníků, říká Ing. Sys..

K sortimentu strojů, které zdejší pobočka nabízí Ing. Sys poznamenává: „Snažíme se zde mít k dispozici sortiment strojů, který ukazuje naše možnosti a šíři našich produktů. Máme zde také dvě novinky. První z nich je elektrický minibagr o hmotnosti 3,5 tuny a druhou je pak plně elektrický silniční válec značky Ammann o hmotnosti 2,5 tuny. Jsou zde však k vidění i zákaznické stroje, které již byly prodány, a naši zákazníci si je odvezou po skončení dnešního dne otevřených dveří, dodává na závěr s úsměvem Ing. Daniel Sys..

Středisko společnosti Kuhn Bohemia v Mostě bylo otevřeno v listopadu roku 2020 a nyní již čtvrtou sezónu úspěšně slouží všem zákazníkům v regionu.

 

Ivo Románek