V sortimentu se objevil od ledna 2024 nový produkt – taška Zenit MAX.
Rozdíl mezi typem Zenit a Zenit MAX je v umístění odvodňovací drážky. U nového produktu Zenit MAX se ve srovnání s původní taškou nachází odvodňovací drážka na levé straně výrobku a vede po celé délce tašky. Tím je u této novinky minimální překrytí tašky 80 mm (u původní to bylo 110 mm). Díky této dílčí úpravě se tak o něco sníží počet tašek na metr čtvereční.

Pro rekonstrukce i novostavby jsou tašky Terran jako dělané
„Máme dobré ceny v porovnání nejen s jinými typy betonových střešních krytin, ale především i při srovnání cen s jednotlivými výrobci betonových střešních tašek. Výhodou je také rychlé dodání – na svou střešní krytinu nebudete dlouho čekat,“ říká Pavel Suchánek a dodává: „Máme také dostatečné skladové zásoby a dobrou logistiku. Trvalým pilířem úspěchů jsou náročné certifikační podmínky i testy zkušebního oddělení naší firmy. Kvalita a extrémní odolnost je u našich tašek Terran samozřejmostí – vysokou kvalitou výrobků potvrzuje i 50letá záruka.“

Betonové tašky Terran jsou oblíbené a dobře hodnocené jak mezi realizačními firmami, tak i samotnými zákazníky. A tato obliba navíc rok od roku roste. Více informací o betonových taškách Terran a jejich sortimentu najdete na www.terran.cz.