MAGIC OIL MĚNÍ VŠE
Připojte se také k MAGIC OIL WOOD FLOOR WORLD CUPu a staňte se součástí magického úspěchu! V mezinárodní soutěži hledáme nejlepší parketové podlahy, které byly dokončeny alespoň jedním výrobkem z řady MAGIC OIL a které prokazují řemeslnou zručnost. Startovní výstřel padne 14. září 2023. Se svým referenčním objektem se stanete součástí národního týmu za svou zemi a společně s ostatními kolegy budete soutěžit s týmy ostatních zemí a jejich objekty MAGIC OIL. Ze všech soutěžních objektů pak mezinárodní odborná porota spravedlivě vybere zemi s nejlepšími předvedenými realizacemi. Nakonec bude oceněn kompletní tým dané země.

"První výrobek Magic Oil byl představen před 18 lety. V průběhu let jsme s řadou Magic Oil neustále zdokonalovali povrchovou úpravu dřevěných podlah. Uvedením řady Magic Oil Change, která se skládá z regionálního konopného oleje a přírodních vosků, se nám nyní podařilo dosáhnout dalšího milníku v oblasti udržitelnosti," říká Stefan Neuberger, jednatel společnosti. "Světovým pohárem v úpravě dřevěných podlah však chceme vzdát hold nejen našemu sortimentu výrobků Magic Oil, ale především řemeslníkům, kteří se zabývají právě pokládáním dřevěných podlah," vysvětluje Neuberger.

STAŇTE SE SOUČÁSTÍ VÍTĚZNÉ ZEMĚ
Zaregistrujte se se svým referenčním projektem, staňte se součástí národního týmu a podpořte svou zemi ve snaze vyhrát MAGIC OIL WOOD FLOOR WORLD CUP . Přihlásit se můžete buď s projektem, který není starší 24 měsíců, nebo s projektem, který je stále ve fázi realizace a bude dokončen během několika následujících měsíců. Přihlášené projekty budou prezentovány na mezinárodní úrovni a vy můžete soutěžit s parketáři z celého světa. Uzávěrka přihlášek je 30. dubna 2024, pak to teprve začne být napínavé! Mezinárodní odborná porota společnosti PALLMANN vybírá vítěznou zemi na základě jasně definovaných kritérií, jako je řemeslné zpracování, ekologická udržitelnost v rámci realizace nebo také geometrie místností. Poté je celý námi vybraný národní tým pozván na týmovou akci do vítězné země.

Zúčastněné firmy navíc mohou těžit z možnosti vyměňovat si nápady s kolegy, navazovat kontakty a pracovat jako jeden tým. Díky prezentacím předložených projektů prostřednictvím různých mezinárodních komunikačních kanálů společnosti Pallmann, může být benefitem i zviditelnění konkrétní realizace a schopností dané firmy. Více informací o Světovém poháru Magic Oil Wood Floor World Cup a přihlašovací formulář k účasti naleznete na www.woodfloorworldcup.com