Projekt v první fázi nabízí dvoupodlažní rodinné domy propojené kompletně vybudovanou sítí ulic a uliček. Každý dům má vlastní zahradu a dvě parkovací stání, z nichž jedno je garážové. Nová Květnice poskytuje svým obyvatelům dokonalou rodinnou atmosféru.

Všechny domy jsou navrženy v moderním stylu a nabízejí tak otevřený a vysoce kvalitní koncept bydlení v přírodě s městem na dosah. Jistě oceníte nadčasový a moderní design jak exteriéru, tak i interiéru domů. Jasné linie a přirozená paleta barev spojují všechny domy v jeden areál při zachování jejich individuálního výrazu.

Projekt je realizován v několika etapách. V rámci té první budou postaveny rodinné domy o dispozicích 4+kk až 5+kk. V dalších fázích nabídne svým budoucím obyvatelům i bytové jednotky a v plánu je také rozšíření občanské vybavenosti o dětské hřiště, obchod či kavárnu.

Rodinné domy se nacházejí v klidné části Květnice, v dosahu východního okraje Prahy a v těsné blízkosti přírody. V obci najdete poštu, mateřskou školu, penziony, restaurace, dětské hřiště a dva rybníky. Blízko projektu se také rozléhá chráněná krajinná oblast Škvorecká obora, Klánovická rezervace a v okolí je mnoho turistických tras.

Dopravní dostupnost do Prahy zajišťují pravidelné autobusové linky a vlak v sousedních Úvalech. Na metro Černý most je to jen 15 minut autem. Do nejbližší základní školy v Újezdě nad Lesy, který nabízí kompletní občanskou vybavenost od lékařů po potraviny, pak cesta trvá pouhých 8 minut. Termín dokončení je stanoven na 1.Q 2023.

S využitím materiálů Lexxus Norton
redakce