Byty jsou ve výstavbě, a to poskytuje budoucím klientům jedinečnou možnost přizpůsobit tyto prostory svým individuálním požadavkům a to jak ve volbě jiných dispozic, tak i výběrem konkrétních materiálů.

V objektu jsou dle současného projektu k dispozici 3 podkrovní mezonetové byty, při jejichž návrhu bylo počítáno i s možností jejich propojování.

Skutečný soulad


Developer se projektu nebál a s pomocí designového studia Falko Interiéry navrhl citlivé spojení vznešeného secesního stylu s nadčasovou modernou. O tom, že se jedná o stylové bydlení, přesvědčí již vchod do domu. Staré ocelové dveře nahradí dřevěná kopie dveří původních. Jen s tím rozdílem, že bude disponovat samozamykacím elektrozámkem, jenž přinese obyvatelům komfort a bezpečí.

Cílem bylo zachovat původní prvky


Secese a moderna prolíná celou cestu od vchodových dveří až do samotného bytu. Zachovaná štuková výzdoba na chodbě zajímavě kontrastuje s moderním výtahem, jehož zadní stěna je účelově prosklená. Díky tomu lze obdivovat úžasnou scenerii Prahy i cestou domů. Ohled k původním prvkům domu se odráží i v zachovaných secesních klenbách a replikách dřevěných dveří do jednotlivých bytů. Oproti původním dveřím však splňují i bezpečnost 3. třídy.

Na hlavním schodišti ve společné části domu oživují vnitřní prostory barevná vitrážová okna. Podobné barevné zasklení světlíku umožňuje propouštět denní světlo na vnitřní schodiště jednoho z mezonetů.

Citlivá renovace


Byty prostorově respektují původní tvar střechy do ulice, můžou se tak pyšnit vysokými stropy se zachovaným zrenovovaným trámovím. Okna těchto pokojů nabízejí velkolepý výhled na Vinohradské vily.

Projekt potěší i co do prostoru věnovanému koupelnám. Koupelny jsou interiérovým studiem navrženy nejen jako prostor pro denní hygienu, ale stávají se i místem pro relaxaci. Nadstandardní vybavení lze doplnit o prvky, jako je masážní vana či infrasauna.

Ve standardu je takřka vše


Moderní materiály, jež nahradily původní bytové konstrukce, se půvabně začlenily do starobylého secesního stylu. Stará okna vyměnila nová dřevěná eurookna vybavená protihlukovým zasklením. V ceně každého bytu jsou zahrnuty dřevěné plovoucí podlahy, vnitřní i vnější dveře, vnitřní schodiště v kombinaci dřeva a oceli a mnoho dalšího. Navíc budou v každém bytě připravené rozvody pro klimatizaci, které dotváří užitný komfort pro budoucí obyvatele těchto luxusních mezonetů.

Byty jsou k dispozici již od 4 490 000,- Kč včetně DPH a právního servisu. Více informací naleznete na www.luxusni-mezonety.cz.