Nakoupit v této hodnotě můžete jednorázově, nebo tolikrát, dokud příslušné částky ve Vašich objednávkách dosáhnete. Bonus vám merXu proplatí na základě faktury či faktur za objednané zboží, které jednoduše nahrajete na této platformě. Do konce června máte rovněž dopravu zdarma. Navíc si nemusíte lámat hlavu, kterou akci využijete. Dopravu zdarma můžete kombinovat s ostatními promo akcemi současně! Více o akci „Získejte 3000 Kč na první nákup“ se dozvíte rozkliknutím odkazu.

Do konce srpna Vám merXu u nákupů nad 500 Kč uhradí také náklady na dopravu u mezinárodních transakcí, a to až do výše 8500 Kč. Doprava zdarma navíc může být kombinována s ostatními akcemi.

Zbývá posledních 5 dnů, kdy je na merXu možné čerpat 3000 Kč na váš nákup!


Jedním z hlavních cílů B2B online obchodní platformy merXu je nabídnout velkoobchodům a firmám s nespotřebním zbožím možnost začít okamžitě obchodovat online bez nutnosti investic do vlastního e-shopu, získat nové zákazníky v celém regionu střední Evropy a Pobaltí a také zjednodušit každodenní práci obchodníků. Obchodní platformu merXu spustil na konci roku 2020 zkušený tým specialistů na elektronický obchod v čele s Przemysławem Budkowskim, dřívějším CEO skupiny Allegro, a Václavem Liškou, zakladatelem největšího českého online tržiště Aukro. Platforma je dostupná na webových stránkách www.merxu.com a její použití je v současné době zcela zdarma, jak pro registraci, tak provádění transakcí.