Je tak možné na jednom místě nakoupit produkty pro podnikání, zadat poptávku, nebo zajistit dodavatele služeb.

Nejvíce se prodává například stavební materiál, nářadí, ale i solární panely. Po expanzi do  Německa, Rumunska či Maďarska se z merXu stala skutečně silná mezinárodní platforma. Firmám se tak otevírá možnost začít okamžitě obchodovat online bez nutnosti investic do vlastního e-shopu i získat nové zákazníky po téměř celé Evropě. Tržiště je dostupné na webových stránkách www.merxu.com a jeho použití je zcela zdarma, jak pro registraci, tak provádění transakcí.


Online tržiště merXu pro B2B obchodování úspěšně roste.

merXu je navrženo výhradně pro společnosti, a to jak malé a střední podniky, tak i velké subjekty. V současnosti umožňuje obchodování s produkty i službami pro podnikání, nejčastěji v kategoriích jako jsou chemikálie, stavebnictví, elektrotechnika, instalace, průmyslové výrobky, zdraví a bezpečnost při práci či nástroje pro profesionály. Proto je primárně zaměřena na výrobce, velkoobchodníky a distributory zboží v těchto kategoriích, ale i obecné dodavatele a subdodavatele ve stavebnictví, developery, instalační společnosti a další.

Online tržiště merXu pro B2B obchodování úspěšně roste. Květen 2021 je měsícem bonusů!


merXu je tržištěm v pravém slova smyslu. Najdeme zda zástupce prakticky z každého oboru a je tak možné pořídit vybavení kanceláře, dílny, nebo restaurace a dokonce i dodavatele kávy. Na merXu se však přeci jen nejčastěji obchoduje s nářadím a stavebním materiálem, gastro vybavením, nebo skleníky. Více než polovina transakcí je přeshraničních, čemuž napomáhá podpora ze strany merXu, které hradí náklady na dopravu do výše 8 500 u každé transakce.

Online tržiště merXu pro B2B obchodování úspěšně roste.


Jaké výhody obchodníkům merXu přináší?

Prodávat i nakupovat přes merXu je velice snadné. Tržiště zároveň zajišťuje automatický překlad produktů a služeb do všech jazyků. Prodejci mohou na merXu přidávat katalogy produktů, takže produkty lze vyhledávat nejen podle jména, ale také podle EAN či konkrétních parametrů. Výrobky je možné nakoupit ve velkoobchodním i maloobchodním množství a také přes hromadné transakce nebo prostřednictvím poptávky, což ocení zvláště společnosti ze stavebního průmyslu, které potřebují nakupovat výrobky z různých kategorií současně a ve velkém množství.

merXu podporuje dlouhodobé vztahy mezi uživateli platformy, tedy prodávajícími a jejich zákazníky. Přes merXu je možné dojednávat cenu, podmínky transakce i detaily zakázky. Veškerá komunikace se automaticky překládá do jazyků komunikujících stran, takže pomáhá prolomit i případnou jazykovou bariéru.

Online tržiště merXu pro B2B obchodování úspěšně roste. Květen 2021 je měsícem bonusů!


Do konce února 2022 běží na merXu akce, kde mohou zákazníci získat 40% z ceny prvního nákupu. O co jde?

Pokud do konce února nakoupíte za nejméně 6 000 Kč, merXu Vám vrátí na Váš účet 40%.

Další bonusy jsou například zmiňovaná doprava zdarma, bonus za věrnost, kdy můžete opakovaně dosáhnout až na 44 300-Kč, nebo bonus za doporučení.

 

Ing. Jiří Zahradnický