S rostoucími teplotami trávíme víc a víc času v exteriéru našich domů. Relaxujeme, setkáváme se s přáteli, grilujeme nebo se jen tak vystavujeme slunečním paprskům. Nejčastěji se tyto příjemné aktivity dají provozovat na zahradě anebo na terase. Pokud ji tedy nemáte, nezbývá než o ní začít vážně uvažovat. Pohodlné a stylové prostředí si nyní můžete vytvořit pomocí nové, ryze české kolekce terasových prken Garden Deck od společnosti Supellex.

Prkna Garden Deck mají pět barevných provedení a dvě možnosti povrchu.


Terasová prkna
se hodí ke každému stylu venkovního posezení. Prkna Garden Deck mají pět barevných provedení a dvě možnosti povrchu. Jsou vyrobena z kvalitního materiálu, jsou odolná a – co je podstatné – snadno omyvatelná. Za těmito vlastnostmi stojí fakt, že tyto terasové podlahy se skládají z dřeva a plastu v určitém poměru. I díky tomu se velmi snadno udržují. Po zimě je můžete jen vystříkat vodou, popřípadě „přeběhnout“ tvrdším koštětem. Ideálním prostředkem k čištění je vapka. Na rozdíl od mnohých jiných řešení teras tato prkna neztrácejí barvu po celou svou životnost, tedy desítky let. Zkrátka a dobře, prkna Garden Deck vydrží vysoké letní teploty i prudké mrazy, aniž by se jakkoliv poničila.

Prkna Garden Deck jsou díky své barevné stálosti velmi využívaná jako obložení bazénů.


Prkna Garden Deck
jsou díky své barevné stálosti velmi využívaná jako obložení bazénů. Nepřijde si na ně ani voda – podlaha zkrátka nepouští barvu a na rozdíl od celodřevěných podlah se nemusíte bát ani nepříjemných třísek.

Společnost Supellex vám k samotné terasové podlaze dodá i veškeré příslušenství: podkladní hranoly, upevňovací kryty, lišty na zakončení a další.

Není pro vás nic jednoduššího, než navštívit showroom Supellex v Centru bydlení a designu Kaštanová v Brně a na terase Garden Deck si užívat nádherné slunečné dny...