„Trendy“ střešní tašky jsou pilířem úspěchu

Novou či rekonstruovanou střechu můžete díky taškám TERRAN vytvořit bez jakéhokoliv omezení barvy, druhu i tvaru tašky – na výběr máte pět hlavních typů této betonové střešní krytiny: Synus, ­Danubia, Coppo, Rundo, Zenit.

Tradice i špičkové technologie

Střešní krytiny TERRAN se vyrábí už 100 let: výroba střešních krytin má ve společnosti Mediterran dlouholetou tradici, sahající až do roku 1920. O tradici se značka opírá, ale nespoléhá na ni – výrobní technologie ve čtyřech evropských závodech patří mezi nejvyspělejší v Evropě.

Velkou budoucnost mají před sebou betonové střešní krytiny Terran Generon s integrovanými fotovoltaickými panely


Atraktivitu zvyšují inovace v sortimentu a službách

Velkou budoucnost mají před sebou betonové střešní krytiny Terran Generon s integrovanými fotovoltaickými panely, umístěnými přímo do povrchu střešní krytiny. Trvale roste úroveň služeb i marketingová podpora značky TERRAN – kromě reklamy a článků v tištěných a on-line médiích se reklama na krytiny TERRAN objevuje i v televizi.

Pět důvodů, proč zvolit betonovou krytinu TERRAN

- záruka 50 a 15 let – 50letá záruka na střešní krytinu a 15letá záruka na příslušenství,
- nevratné palety – zaplacená cena obsahuje i cenu palety, proto vám nevznikají žádné další náklady při pořízení nové střešní krytiny,
- bezplatná doprava střešní krytiny při vývozu z výrobního závodu,
- odborné poradenství,
- zaměření střechy – pomocí satelitních kartografických podkladů zdarma zaměříme určenou střechu a připravíme kalkulaci střešní krytiny.

Vše podstatné o sortimentu betonových střešních tašek TERRAN se dozvíte na www.terran.cz.