Proč si vybrat právě plachtovou halu?
Zatímco za ocelovou halu utratíte téměř jmění, nemluvě o nutnosti pevných základů, plachtová hala má mnohem nižší pořizovací náklady. Nemluvě o tom, že vám k její stavbě stačí pouze zpevněná půda. Opláštění  haly je vyráběno z vysocepevnostních materiálů, které mohou při správném použití dosahovat životnosti až 20 let. Plachtové haly jsou odolné nejen proti slunci, ale také proti větru, dešti nebo sněhu.

Služba, která je „postavena“ na míru

Služby, které jsou klientům nabízeny, jsou vždy plně individuální. Společnost svým klientům nabízí komplexní řešení jejich problému přesně na míru a to včetně pronájmu plachtových hal. Kromě samotného prodeje plachtové haly je součástí služeb také odborné poradenství a montáž takové haly. Halu vám však můžeme také demontovat, převézt na jiné místo a znovu smontovat.


Plachtové haly Mobidock mají pestré využití

Plachtové haly nejsou vhodné jen jako sklad pro vaši firmu, možností jejich využití je spousta. Plachtové haly mohou sloužit jako skladovací prostor, jako zemědělská hala, jako parkoviště, letadlový hangár, ale i jako stáj nebo jízdárna. Své si zde najdou zemědělci, firmy, ale také mnoho dalších osob. Plachtové haly jsou velmi často využívány například jako sklad pracovní techniky, pneumatik, automobilů, ale klidně i k uschování letadel. Možnostem, jak halu využít, se meze nekladou.

Jaká hala je pro vás ta pravá?
Montované plachtové haly si klienti mohou zakoupit ve dvou verzích. Jedná se o haly TOP a haly EKONOMIK. Montované haly EKONOMIK jsou využívány zejména ke skladování, parkování, ale také jako prodejní stany a prezenční stany. K jejich sestavení vám bude stačit zpevněná plocha. Ačkoliv se jedná o levnější variantu, je zde použit vysoce kvalitní materiál, který odolá i velmi nepříznivému počasí.


Montované haly TOP jsou vyráběny zcela na míru klientovi. Všechny plachtové haly jsou navrženy tak, aby byla jejich montáž i demontáž co nejjednodušší. Odolají nepříznivým podmínkám, zakoupit si můžete i široký sortiment doplňkového zboží. Patří sem například montáž oken a dveří, odvětrávání nebo zapojení elektřiny.