Se sílícími slunečními paprsky nás to čím dál více táhne na zahradu domu. S jejím stavem a současným vzhledem nejsme již několik let spokojeni. Na její revitalizaci a přestavbu však dříve nebyl čas. Nicméně teď, kdy ve své podstatě ani nevíme, jak bude vypadat naše letní dovolená, nám nově vytvořená nebo revitalizovaná zahrada může ve dnech volna přinést mnoho radosti.

Způsobů a možností jak navrhnout a oživit zahradní prostor je mnoho. Avšak skutečně nepřehlédnutelné jsou pouze některé materiály a prvky. Bezesporu k nim patří lícové cihly, cihlové obkladové pásky a samozřejmě také cihlové a keramické dlažby.

Lícové cihly, obkladové pásky, cihlové dlažby a další keramické materiály od společnosti Lipea s.r.o.

K nesporným výhodám a přednostem těchto materiálů patří jejich zcela přírodní původ, naprostá zdravotní a hygienická nezávadnost, mrazuvzdornost, pevnost, dlouhodobá trvanlivost a po dlouhá léta neměnný, krásný vzhled.

Díky těmto vlastnostem lícové cihly a cihlové dlažby výborně zapadají do přírodního rámce zahrad, ve kterém působí zcela přirozeně, originálně a v souladu.

Naprosto fantasticky vypadají kupříkladu chodníky, terasy a další zpevněné plochy provedené z cihlových dlažeb vinoucí se mezi plochami zelených trávníků, opěrné zídky z cihel, nad nimiž se dmou upravené záhony drobných okrasných rostlin nebo zděné zahradní domky, kde alespoň část fasády je obložena cihlovými obkladovými pásky.

Lícové cihly, obkladové pásky, cihlové dlažby a další keramické materiály od společnosti Lipea s.r.o.

Luxusní řešení pak představují rozsáhlé venkovní terasy s venkovními krby provedenými z lícových cihel, které dokáží zpříjemnit posezení s rodinou nebo přáteli za dlouhých letních večerů.

Osvědčeným dodavatelem lícových cihel, cihlových obkladových pásků, cihlových dlažeb a dalších keramických materiálů je společnost Lipea s.r.o. Ta na našem trhu působí již déle než 25 let a zajišťuje prodej, servis, odborné poradenství a také montáž těchto materiálů.

Pokud se tedy rozhodujete, jaký materiál zvolit pro obnovu či tvorbu Vaší nové zahrady, neopomeňte se inspirovat širokým sortimentem produktů právě této firmy. Ten obsahuje nespočet rozměrových a barevných řešení, které dokáží uspokojit požadavek jakéhokoliv zákazníka. Odměnou za Vaše snažení Vám pak bude pohled do zahrady, který se nikdy neomrzí.

 

Ivo Románek