Je zde však i další, mnohem komfortnější možnost. Stačí zvednout telefon, zavolat do společnosti ALGECO a využít modulární stavby s komplexním a unikátním „SERVISEM 360°“.

Plně vybavené prostory na míru
Možná to zní až moc jednoduše. Nicméně je to skutečnost. Může se dokonce zdát, že přijdete s nápadem, a ALGECO vyřídí vše za vás a dodá vám třeba plně vybavenou kancelář, ve které mohou zaměstnanci hned zasednout k práci, nebo zázemí pro váš stavební projekt. Pro ALGECO, které se po spojení s Touaxem stalo ještě větší firmou, to skutečně není žádný problém.
Objednat si modulární stavby a vytvořit z nich potřebné zázemí, například pro stavbu, je v dnešní době skoro tak snadné, jako stavět budovy z dětských kostek. Jednotlivé moduly a holý prostor ale kancelář nebo zázemí pro stavbu ani zdaleka nedělají. Sítě, telefony, klimatizace, židle a tabule a pohodové prostředí, je přesně to, co je definuje. Prázdné moduly vám dodá kde kdo, ale jen firma ­ALGECO a její komplexní a unikátní „SERVIS 360°“ je připraví tak, že se do nich stačí pohodlně usadit a začít pracovat. ­ALGECO udělá samo vše, co si zákazník přeje a potřebuje. Od prvotní konzultace, přes realizaci a klidně i dozor, vybavení nebo třeba klimatizaci. To vše se skrývá pod kouzelným označením „SERVIS 360°“. Proč zrovna 360°? Protože ALGECO v rámci něho na vše dohlédne a dodá vám skutečně vše okolo vaší realizace na klíč a bez dalších starostí.


Vše pro vaši stavbu
Cílem společnosti je zákazníkům nabídnout moderní designové moduly, které odpovídají těm nejvyšším standardům 21. století. Chcete pro svou stavbu moderní jednotky, které budou sloužit například jako zázemí pro správu stavby nebo ostrahu? Není to žádný problém. Množství vyrobených a pronajatých modulů, a především spokojenost zákazníků svědčí o tom, že se společnosti ALGECO daří vize zákazníků bezezbytku plnit.
ALGECO vám pro stavbu zajistí kompletní zázemí. Nemusíte se starat o oplocení, úklid či ostrahu. Vše zařídíme za vás.

ALGECO Servis 360 – koncept, který změnil svět modulárních staveb
Když zvedáte telefon a voláte ALGECO, stačí mít jen nápad. O zbytek se postará ALGECO. Proč mít zbytečné starosti a ztrácet čas s oslovováním firem, když je tu komplexní a unikátní služba „SERVIS 360°“? Nemusíte plýtvat svým drahocenným časem a hledat další dodavatele. ALGECO připraví podlahy, nachystá nábytek, nainstaluje klimatizace nebo automaty na občerstvení a zajistí hlídání objektu. Z široké nabídky podlahových krytin, vybavení kanceláří a techniky, si vybere i ten nejnáročnější zákazník. Vše ALGECO vyřídí, připraví a dodá all inclusive na klíč. Váš čas je drahý, tak jím šetřete.
Komplexní a unikátní služba „SERVIS 360°“ zahrnuje kromě klasického zázemí, jakými jsou přívody elektrického proudu a vody, i důležitá technická řešení. K nim patří například bezpečnostní technika nebo služby související se správou a údržbou modulárních staveb. Společnost je schopna zajistit i takové služby, jako je třeba ostraha objektu a areálu, recepce nebo domovnické a úklidové práce nebo oplocení a ochrana staveniště.


Dlouholetý spolehlivý partner
ALGECO je spolehlivým a dlouholetým dodavatelem modulárních staveb, který se stal zodpovědným partnerem stovek spokojených zákazníků v České republice a po celém světě. Kromě obytných či skladových modulů dodává právě i kompletní modulární stavby firmám či školským zařízením. Dodává nebo půjčuje také kancelářské prostory a vybavení stavenišť či servis pro eventy. Nedílnou součástí této nabídky je právě komplexní a unikátní „SERVIS 360°“, kdy ALGECO zajistí vše, co k provozu vaší nové stavby potřebujete.
Vše je ještě jednodušší, než se zdálo. Žádné dlouhé hledání dodavatelů, žádné ztrácení drahocenného času s výběrem. Stačí jediný telefonát a rozjede se léty prověřená mašinérie, která vše zařídí za vás. Proč dělat věci složitě, když je to tak jednoduché?

ALGECO, s. r. o.
Olšík 586, 763 64 Spytihněv
tel. CZ: +420 733 690 207
tel. SK: +42 1  9 1  1  705 276
e-mail: info.cz@algeco.com
www.algeco.cz