Jsme zde pro Vás, abychom Vám pomohli situaci vyřešit co nejúčinnějším, rychlým a ekonomicky přijatelným způsobem. Tato řešení jsou vhodná jak pro dočasná, tak i trvalá řešení pro:

•    Pohodlné a funkční kanceláře
•    Čisté a lehce udržované sociální zázemí
•    Technické a provozní prostory
•    Víceúčelové místnosti
•    Pohodlné ubytovací prostory
•    Bezpečné sklady s možností rozšíření

Nabízíme k pronájmu i k prodeji pestrou škálu produktů, systémů i komplexních řešení pro stavbu modulových budov. Jedná se o systémy nejmodernějších modulů s úpravou a vybavením podle individuálních požadavků objednavatele. Poskytujeme kompletní servis včetně přípravy projektu, jeho dodávky, instalace a záruk při snížení nákladů na spotřebu energie a provozních nákladů.
Máme rozsáhlé mezinárodní zkušenosti v oblasti plánování a výstavby modulárních celků.
Samozřejmostí jsou rovněž pravidelné kontroly a revize nainstalovaných systémů.

Mobilní řešení pro DODAVATELE ENERGIÍ

Jednou z oblastí, ve kterých se dlouhodobě uplatňují stavebnicové modulární systémy, jsou stavby a provozy pro dodavatele energií. Algeco dodává ročně na trh stovky stavebnicových modulárních jednotek určených pro výstavbu velínů, elektrorozvoden, strojoven, fotovoltaických a technologických stanic… V dnešní době se řadíme mezi největší společnosti v Evropě poskytující nejmodernější technologicky vyspělé modulové stavby s úpravou a vybavením podle nejnáročnějších požadavků a norem na stavby a provozy pro dodavatele energií.
Mezi užitečná řešení pro odlehlá pracoviště patří Anti-vandal úprava. Jedná se o stabilní, robustní konstrukci pláště, která zabezpečuje vysokou odolnost proti poškození a vniknutí do jednotky, kde jsou umístěny zařízení a technologie bez nepřetržité kontroly.
Ideální řešení při stavbách na zelené louce přináší řada ECO, která umožňuje stavět i tam, kde nejsou elektrické, plynové, vodovodní ani kanalizační sítě.
Součástí kreativní koncepce ECO je také řada Eco-Future, která byla speciálně vyvinuta, aby zahrnovala řadu funkcí úspory energie, snížení nákladů na energii a zároveň poskytovala komfortní zázemí, jak pro zaměstnance, tak pro technologie.
Modulární stavební systémy ECO lze kombinovat s všemi ostatními moduly, spojovat a dle platné statiky až 3-násobně stohovat.

5 důvodů pro modulární systém od Algeca

•    Akční řešení - můžete si být jisti rychlostí a kvalitou výstavby z našich modulů
•    Ekonomicky výhodné – nízké náklady pořízení, atraktivní ceny nájmu
•    Technologicky vyspělé – moderní systémy se širokou škálou řad, doplňků, vybavení a možností úprav, aby vytvořily vysoce funkční prostředí v souladu s vašimi potřebami (např. anti-vandal úprava, možnost jednoduchého připojení nejmodernější počítačové techniky, speciální bezpečnostní systémy, řada Eco-Future - maximální úspory energie, řada Evolution – je navržená tak, aby zmírnila problém pracovat na zelené louce, kde nejsou elektrické, vodovodního ani kanalizační sítě…)
•    Flexibilní a praktické – variabilní prostorové uspořádání s možností dodaných úprav. Snadné přemístění objektu.
•    Prověřené know-how - dodávka od celosvětového lídra v oblasti modulárních systémů s více než 50-letou historií.

Více info na www.algeco.cz