Návštěva stánku společnosti Zehnder na výstavě či veletrhu je skvělou možností seznámit se s unikátními produkty prémiového výrobce. Odborníci z oboru vám osobně představí novinky v produktovém portfoliu, pomohou s výběrem toho nejvhodnějšího topného tělesa či vysvětlí novinky v oblasti systémů pro rekuperaci a řízené větrání.

Zehnder a EcoDesign

Na veletrzích budou uvedeny mimo jiné designové koupelnové radiátory Zehnder Kazeane od známého dua designérů King & Miranda či inovované elektrické koupelnové a bytové radiátory Zehnder, splňující novou evropskou směrnici EcoDesign, platnou od 1. ledna 2018 (od tohoto data mohou být dodávány pouze elektrické radiátory, které splňují požadavky na energetickou účinnost min. 38 %). V rámci prezentace Zehnder představí svá řešení, která umožňují dosažení nových normových požadavků, třeba pohotovostní režim se spotřebou max. 0,5 W, využití funkce časovače s denním a týdenní program či detekcí otevřeného okna.

 

Novinky v oblasti větrání

V segmentu produktů pro komfortní větrání s rekuperací tepla bude hlavní pozornost věnována rekuperačním jednotkám Zehnder ComfoAir Q nové generace, které byly uvedeny na trh v roce 2017 a mmj. získaly „Velkou cenu“ od Asociace odborných velkoobchodů za inovativní výrobek roku. Zehnder dlouhodobě vychází vstříc konkrétním potřebám svých zákazníků z řad profesionálů, proto v reakci na poptávku nedávno uvedl na trh novinku pro optimální rozvod vzduchu: inovativní ventily přiváděného vzduchu Zehnder ComfoValve Luna určené pro tiché větrání s rekuperací tepla a bez průvanu, využívající Coandův efekt (podrobněji vysvětlí odborníci Zehnder přímo na veletrhu).

 

Další novinkou, již Zehnder představí v rámci veletrhů, budou decentrální rekuperační jednotky Zehnder ComfoAir 70, Zehnder ComfoSpot 50 s novými senzory vlhkosti, CO2 a kvality vzduchu (VOC) pro automatické řízení výměnu vzduchu a novou externí ovládací jednotka Zehnder ComfoLED pro snadné dálkové ovládání a celkově snazší regulaci systému.

 

Návštěvu stánku lze využít i pro bezplatnou konzultaci předcházející podrobnému návrhu vaší otopné soustavy a větrání.

Nejbližší možnost navštívit výstavní stánky Zehnder skýtá veletrh INFOTHERMA, který se koná od 22. do 25. ledna v Ostravě (Zehnder – Hala NA2, č.202) a veletrh MODERNÍ VYTÁPĚNÍ & DŘEVOSTAVBY v termínu od 1. do 4. února v Praze na Výstavišti Holešovice (Zehnder ve vstupní hale, č.M37).

Celkový plán výstav s účastí Zehnder v roce 2018:

- INFOTHERMA Ostrava, 22.-25.01., Zehnder – Hala NA2, č.202
- MODERNÍ VYTÁPĚNÍ, Praha, Výstaviště Holešovice, 01.-04.02., Zehnder – vstupní hala, č.M37
- AQUATHERM, Praha PVA Letňany, 27.2.-2.3., Zehnder – Hala 3, č.313
- FOR FURNITURE, Praha PVA Letňany, 22. - 25.3., Zehnder – Hala 6
- CONECO, Bratislava, Výstaviště Incheba, 11.-14.04., Zehnder – hala B1
- IBF Stavební veletrh, Brno, 25.-28.04., Zehnder, Pavilon V
- ForArch, Praha PVA Letňany, 18.-22.9.2018, hala 7

Pro bližší informace kontaktujte: info@zehnder.cz; M (+420) 731 414 443, T: (+420) 383 136 222

Podrobné informace produktech Zehnder naleznete na www.zehnder.cz