Rezidence Kobrova svou moderní interpretací navazuje na slávu průmyslové minulosti ve své lokalitě. Představuje poslední úhelný kámen celkové revitalizace původního smíchovského bloku, jehož dvě třetiny byly zničeny nešetrnou výstavbou Strahovského tunelu.

„Dynamický tvar domu je určen rovinami navazujících fasád a v jejich průniku vytváří zalomený tvar, od něhož se hmota zasunuje do sebe a vytváří lodžie, které ve vyšších patrech přechází v balkóny s panoramatickým výhledem. V reminiscenci na tradiční dvorní vestavby je ve vnitrobloku situován jednopatrový objekt s terasami a zelenou střechou, který zároveň zjemňuje profil prudkého svahu a umožňuje propojení se zahradou sousední rezidence“, říká autor projektu, Ing. arch. Jan Schindler, ze studia SCHINDLER SEKO Architects.

Rezidence Kobrova se skládá ze sedmi nadzemních a jednoho podzemního podlaží. K výběru se nabízí studia 1+kk a bytové jednotky s dispozičním uspořádáním 2+kk až 5+kk s vysokým standardem a finálním dokončením. Velkorysé bytové jednotky na samostatném podlaží se nachází v nejvyšších dvou patrech. Velkou předností této Rezidence je střešní zahrada s dřevěnými terasami navržená na střeše budovy v druhém nadzemním podlaží a zeleň na konstrukci ve vnitrobloku.

1

Samozřejmostí je dostatečný počet parkovacích stání a sklepních prostor. Možnost parkování, bezbariérové prostředí, služby recepce, moderní technologie a vysoký standard domovního vybavení představují trvalou hodnotu a záruku z hlediska dlouhodobé investice. Bydlení v Rezidenci Kobrova je určeno všem, kteří hledají prémiové bydlení s docházkovou blízkostí do historického centra hlavního města Prahy a zároveň vyhledávají klid, relaxaci i aktivní formu odpočinku v přírodě.

ZÁKLADNÍ INFORMACE O PROJEKTU
adresa Grafická, 150 00 Praha 5
developer SATPO management, s.r.o.
architekt SCHINDLER SEKO Architects, s.r.o.

počet jednotek 15
podlažnost       1.PP až 7.NP
dispozice         studia, 1+kk až 5+kk
velikost            31 m2 až 160,3 m2
recepce            služby recepce sousední rezidence

kolaudace plánovaná na 1. Q. 2020

dispozice a velikost:
6 x       1+kk s výměrou 31 m2 až 37 m2
2 x       2+kk s výměrou 67 m2
1 x       3+kk s výměrou 112 m2
3 x       4+kk s výměrou 125 m2
2 x       5+kk s výměrou 145 m2 až 161 m2

ceny jednotek
nejlevnější bytová jednotka s výměrou 31 m2 stojí 2.471.000 CZK
nejdražší penthouse s velikostí 160,3 m2 se nabízí za cenu 24.990.000 CZK

standard projektu a jednotek
kompletní přehled standardů: www.satpo.cz

financování
hlavní investor -  společnost SATPO