V rámci slavnostního setkání uvítal vážené hosty, partnery a také osobnosti z řad odborné veřejnosti výkonný ředitel společnosti SATPO, Ing. Mirek Krupička. Pár slov o tomto prémiovém projektu pronesl uznávaný architekt, Ing. Jan Schindler, z kanceláře SCHINDLER SEKO ARCHITECTS. Detailní informace o samotné stavbě prezentoval ředitel divize 9 společnosti METROSTAV, Ing. Petr Zábský.

Přímo v místě stavby měli hosté příležitost prohlédnout si nejen stavbu, ale vidět také úžasné výhledy přímo na historické centrum Prahy. Nechybělo velkorysé pohoštění, prezentace projektu Vitality Rezidence volnou diskuzí, ani živá hudba příjemných tónů v podání sólového hudebníka Josefa Snětivého.

V následujících dnech budou probíhat přípravné práce pro realizaci, prioritně budou zahájeny práce na výkopech a zajištění technického sjezdu do Strahovského tunelu. Z harmonogramu stavby je předpokládaný termín kolaudace plánován na 2. Q 2018 a předání (dokončení) díla je plánováno na 3. Q 2018.

Vitality Rezidence představuje novou generaci rezidenčního bydlení v centru Prahy pod Petřínem, které nabízí prémiové byty s výměrou od 44 do 154 m2 se zahrádkou, terasou či balkónem. Velkou předností je široká nabídka služeb v péči o domov, zdraví a volnočasové aktivity. Veškeré odborné zázemí spojené s pořízením a financováním nového bydlení, klientské změny a interiér na klíč, jsou samozřejmě také nedílnou součástí nabídky společnosti Satpo.

Vitality Rezidence svou polohou, exkluzivním uspořádáním a nabízenými službami představuje moderní a aktivní životní styl se všemi detaily hřejivého domova. Více o projektu na www.vitality-rezidence.cz.