Jednou z novinek je model CU-2E12SBE s nižším výkonem než jeho předchůdci. Nová venkovní jednotka s nižším výkonem rozšiřuje nabídku značky Panasonic o velmi praktické a zároveň cenově dostupné řešení pro vytápění i chlazení domu s malými místnostmi, což je typické pro moderní stavby. Sadu CU-2E12SBE mohou tvořit dvě venkovní jednotky s výkonem 1,6 kW, skvělá varianta pro instalaci do dvou menších pokojů.

Nové dělené venkovní jednotky typu multi split rovněž nabízejí nové možnosti připojení, díky nimž jsou kompatibilnější s větším množstvím vnitřních jednotek. Nová venkovní jednotka Panasonic s vysokým výkonem, CU-3E23SBE, je vybavena třemi výstupními porty, což umožňuje flexibilnější práci jak při instalaci, tak i pro koncové uživatele.
Také jednotky CU-2E15SBE a CU-2E18SBE se dvěma porty se dočkaly vylepšení, aby se zvýšily jejich možnosti konektivity. Model CU-2E15SBE lze nyní připojit k vnitřním jednotkám 2,5 kW a 3,5 kW, model CU-2E18SBE pak k jednotkám 2,5 kW a 5 kW. Dělené venkovní jednotky Panasonic typu multi split lze rovněž připojit až k pěti vnitřním jednotkám, což umožňuje instalovat rozsáhlé klimatizační systémy.

Nové dělené jednotky typu multi split nabízejí velmi účinný a úsporný provoz v kombinaci s vnitřními jednotkami špičkových řad Panasonic Etherea a TZ. Díky kombinaci dělených kondenzátorů a vysoce výkonných vnitřních jednotek nabízí Panasonic nejvyspělejší, nejúčinnější a nejekologičtější systém chlazení a vytápění na současném trhu.

Pro více informací o produktech Panasonic navštivte stránky
www.aircon.panasonic.eu.