Přes 250 hostů se seznámilo s prémiovým standardem Rezidence a s aktuální nabídkou bytových jednotek s dispozicí od 2+kk do 5+kk. Spojení prodejní výstavy předního českého malíře Dominika Mareše a atraktivní prezentace partnerů nejen z klubu SATPO living vytvořilo příjemnou atmosféru. Obchodní tým společnosti SATPO představil i nový rezidenční projekt Vitality Rezidence, který se začne stavět již na konci letošního roku. Samozřejmostí byla široká nabídka osvěžujících koktejlů a limonád, bohaté občerstvení, taneční vystoupení a dětský koutek. Každý z hostů si cestou domů odnesl inspiraci ze světa novinek a módních trendů interiéru a navíc obdržel i dárkové pozornosti od partnerů Bedeur, Asklepion a H-Plus. Děkujeme za skvělou spolupráci: SATPO living partneři: HVT, Comeinterior, Stopka, Elite Bath, Los Kachlos, Bedeur, ARDO, Marthi Partneři akce: LG, H-Plus, Asklepion Vystavovatel: Dominik Mareš, www.domar.cz Dodavatelé: Prague Catering, Balondekor, BarStars

Představení rezidenčního projektu:
Rezidence Sacre Coeur2 je architektonicky unikátní bytový dům, který splňuje všechny předpoklady současné moderní architektury. Úžasné výhledy, špičkové standardy, vzdušná architektura, bezpečnost a respektování soukromí, to vše nabízí tato exkluzivní novostavba s půdorysem podkovy a šesti vchody. Ve dvou podzemních podlažích budou umístěny velkorysé komerční prostory, celkem 109 parkovacích stání a sklepy. V šesti nadzemních podlažích Sacre Coeur2 nabízí k výběru tři různé typy rezidenčních jednotek v cenové relaci od 2,9 milionů do 34 milionů korun. Vedle limitované nabídky 8 loftů se zahradou a terasami, úžasnými výhledy na historické centrum Prahy, dále pak 72 apartmánů o velikosti 1+kk až 5+kk a 5 luxusních penthousů přímo na střeše objektu.

Všechny bytové jednotky mají tradičně vysoký standard finálního dokončení, oddělené obytné zóny od privátní, celoplošné vytápění, klimatizace a „ensuite“ koupelny. Standardy Sacre Coeur2 respektují čistotu designu, funkčnost a pověst dodavatele. Společné prostory a okolí budovy Sacre Coeur2 bude hlídat kamerový systém a v přízemí, u vstupu do budovy, je samozřejmostí nonstop recepce s majordomem.

Architektonický návrh navazuje na stávající park Sacre Coeur a pokračující zahradu Kinských, dává vyniknout pohledové ose směřující k novorománskému klášteru Sv. Gabriela z roku 1891 a vytváří městský prostor „náměstí“ ustupující rušné ulici Holečkova. Propojení obou parků je podpořeno zklidněním stávající ulice Grafické.

Novostavba v jižním svahu pod rezidenční čtvrtí Hřebenky, pár minut pěšky od Kinského zahrady, Nového Smíchova a malostranského Újezdu navrátí lokalitě zpět svou slávu, zrekultivuje a zároveň dotvoří okolí, stane se přirozenou dominantou této lokality.

www.satpo.cz