Ten díky své poloze v historickém centru města, kde je v pěší vzdálenosti umístěna veškerá občanská vybavenost i stanice metra Národní poskytne novým obyvatelům možnost být v absolutním centru dění a zároveň si užívat neopakovatelný klid.

Byt 3+kk k prodeji  po kompletní rekonstrukci je umístěn ve druhém patře zajímavého historického pavlačového činžovního domu s velkým dvorem a vstupem z ulic Ostrovní a V Jirchářích. Byt nabízí velký obývací pokoj, kuchyňský kout, dvě ložnice, prostornou koupelnu s vanou i sprchovým koutem, velkou šatnu a samostatnou toaletu. Interiér s vysokými stropy je prosvětlen velkými okny s výhledy do Ostrovní ulice, menší ložnice má výhled do tichého vnitrobloku. Společné prostory jsou udržované, dům je vybaven novým výtahem.

Plně zařízená kuchyňská linka, vestavěné skříně, vybavená šatna, masivní dřevěná podlaha skládaná do vzoru vídeňského kříže, onyxové obložení v koupelně, alarm. Bližší informace o ceně a možnosti koupi bytu se dozvíte na stránkách společnosti Lexxus Norton zde: Ostrovní, Praha 1, byt 3+kk na prodej | LexxusNorton.cz