Důvod je jednoduchý. Rostoucí ceny energií nutí nejširší veřejnost zamýšlet se nad možnostmi hledání úsporných řešení či opatření, která by jim pomohla snížit náklady provozování budov na co nejúnosnější míru.

Oblast TZB – technických zařízení budov – , jak se segmentu vytápění a větrání říká v odborných kruzích, v posledních letech urazila v tomto směru značný kus cesty kupředu a nabízí uživatelům široký sortiment zařízení. Ta dokáží při splnění dalších stavebně-technických požadavků dosahovat vysoké účinnosti topného výkonu a šetřit tak nemalé náklady ve spotřebě paliv a energií.

Skutečným zrcadlem a přehlídkou tohoto oboru bude výstava Aquatherm 2014, která proběhne na výstavišti v Praze – Letńanech již zanedlouho ve dnech 4.3.-7.3.2014.

Zájemci o tento obor tím budou mít jedinečnou šanci získat na jednom místě komplexní informace o veškerých typech topných zdrojů, komponentů nutných pro skladbu topných soustav, prvcích měření a regulace, klimatizace, větrání i alternativních zdrojů energie. Akce bude přímo prošpikována celou řadou doprovodných přednášek a seminářů pro oborové specialisty i zájemce z řad veřejnosti. Z jejich bohatého programu, který naleznete, zde si jistě vybere každý právě to téma, které pro něj bude nejpřínosnější.

http://www.aquatherm-praha.com/cz/program-veletrhu

Pro získání volné vstupenky na veletrh Aquatherm Praha, včetně vstupu na semináře, se prosím zaregistrujte zde:

Registrace na výměnný poukaz na vstupenku zdarma

Ivo Románek