Jaké produkty se pod těmito značkami ukrývají a pro jaké účely jsou vhodné?

BESAM – komplexní nabídka řešení dveří pro chodce
Posuvné dveře – automatické posuvné dveře mohou být optimalizovány pro mnoho typů vstupů, zaujmou svým pokrokovým a moderním designem vhodným pro všechny architektonické projekty. Lze kombinovat více systémů do odlišných prostředí.
Výkyvné dveře – jsou vhodné pro použití v interiéru i exteriéru, dveřní operátory jsou ideální jak pro rekonstrukce, tak pro nové instalace a lze je přizpůsobit širokému spektru stávajících dveří.

Karuselové dveře – tyto dvou, tří a čtyř-křídlové modely kromě působivého vzhledu poskytují také dokonalou kontrolu ideálního klimatu v interiéru budovy.

Vzduchové clony & Dveřní zavírače – vzduchové clony spárované s dveřmi šetří energii a zvyšují uživatelský komfort, dveřní zavírače jsou určeny speciálně pro řešení požárních dveří.

Produkty a řešení značky BESAM jsou primárně používány ve zdravotnictví, maloobchodě, dopravě, pohostinství, veřejných i soukromých budovách.

CRAWFORD & MEGADOOR – průmyslová vrata a dokovací systémy
Stropní sekční vrata – jsou navržena pro úsporu místa kolem dveří (dveře zajíždějí až pod střechu), energeticky účinná díky dobré izolaci a automatickému provozu a dostupná s prosklením (pro ideální prostup denního světla) či jako výloha.

Skládací vrata – jsou vhodné pro myčky aut, ale také pro vysoké otvory a jako ochrana spodních panelů před poškozením od vozíků.  Ideální jsou při instalacích, kde je nedostatek místa pod střechou. Jejich vysoká spolehlivost je zaručena použitím pouze několika pohyblivých částí.

Dokovací systémy – představují kompletní dokovací řešení, které splní vaše specifické požadavky. Tato kategorie představuje produkty jako např. nakládací můstky, těsnící límce nebo nakládací přístřešky.
Tyto produkty a řešení jsou používány především v průmyslových a komerčních aplikacích v odvětvích, jako jsou přeprava a logistika, obchodní řetězce, výroba, letectví, přístavy a těžba.

ALBANY – světový lídr pro vysokorychlostní vratové systémy
Produkty této značky jsou používány především v průmyslových a komerčních oblastech jako jsou: automobilky, chladírny, potravinářský průmysl, farmacie, doprava a logistika, maloobchod, parkování, odpadové hospodářství či hornictví.
Rychloběžná rolovací vrata – vhodná do exteriéru i interiéru, s vysokou rychlostí otevírání a pokročilým bezpečnostním systémem
Vrata do čistého prostředí – chrání před infiltrací částic s vysokými rychlostmi, jsou zkonstruovány z nerezové oceli
Vrata chránící stroje – vhodné pro použití na pásovém dopravníku, umožňují rychlé otevírání a zavírání v krátkých časových cyklech.

Vrata pro potravinářství – nejlépe se hodí do chodeb oddělujících hygienické prostory v potravinářském průmyslu, povrch vrat je z hladkých materiálů, které lze snadno čistit.

Ke všem výše uvedeným značkám a konkrétním produktům poskytuje firma nadstandardní servis, který se řídí mottem „lokální přítomnost – globální znalosti“.

Nové Centrum Černý Most je vybaveno naším řešením
Koncem března letošního roku bylo po dvou letech intenzivní výstavby slavnostně otevřeno nové Centrum Černý Most. Významně rozšířený a zcela zrenovovaný původní objekt se tak stal nejmodernějším obchodním centrem v České republice, které přináší báječný zážitek z nakupování v příjemném prostředí unikátního interiéru i exteriéru. Tento projekt byl koncipován předními architekty britské společnosti Benoy, která je svými důmyslnými a jedinečnými návrhy známá po celém světě.
V roli subdodavatele dveřních systémů zde figurovala společnost ASSA ABLOY Entrance Systems, která zajišťovala dodání i montáž karuselových dveří Uniturn, posuvných dveří typu Slim, Frame i protipožárních dveří. Celkově se jednalo o 4 desítky dveřních systémů.

ASSA ABLOY Entrance Systems, spol. s r.o.
U Blaženky 2155/18, 150 00 Praha - Smíchov
tel: 286 001 560, fax: 286 001 570
e-mail: besam@besam.cz, www.besam.cz