„Tyto překrásné celoskleněné trojkřídlé a čtyřkřídlé karuselové dveře s unikátními stropy a LED světly jsou korunovačním klenotem našeho portfolia energeticky úsporných vstupů a špičkovým technologickým dílem pro jakoukoli budovu,“ říká celý tým Assa Abloy Entrance Systems.Celoskleněné karuselové dveře Besam lze použít pro vnitřní i venkovní instalace, a to jak v samostatném provedení tak i pro více hlavních vstupů. Pokud se navíc tyto dveře doplní zapuštěným pohonem křídlových dveří Besam SW200i, odolávají nepříznivým klimatickým podmínkám, jenž zajistí optimální pohodlí tělesně postiženým a starším osobám. Karusely mohou být dále vybaveny vzduchovými clonami, které poskytnou ještě větší komfort.

Špičkové funkce
Pokročilý volič provozního režimu s dotykovou obrazovkou funguje stejně dokonale, jak i vypadá. Elegantní volič režimů poskytuje jednoduchý grafický přehled konfigurace dveří a je nejen dokonalým partnerem řídicího systému, ale i atraktivním doplňkem karuselových dveří. S voličem provozního režimu s dotykovou obrazovkou lze získat přístup ke statistice využívání, kontrole provozního stavu dveří či diagnostickým funkcím.Řídicí systém tvořený jednotkou pohonu nové generace pro karuselové dveře Besam je vskutku špičkovým zařízením. Společně s rozsáhlou škálou monitorovaných snímačů zajišťuje plynulý provoz s maximálním důrazem na efektivitu a osobní bezpečnost.Karuselové dveře jsou velmi vhodné pro návštěvníky budov. S aktuálním zavedením e-funkcí mohou být výhodné i pro osoby odpovídající za dohled nad vstupy. Díky špičkovým technologiím řídicího systému lze dveře nakonfigurovat a provozovat přes webové rozhraní, přičemž nezáleží na tom, kde se obsluha právě nachází.

Automatické posuvné dveře Besam
Systémy automatických posuvných dveří Besam se dodávají jako kompletní sada a jsou zvláště vhodné do prostředí s velkým provozem, ale také do vstupních a výstupních prostor, do nichž je nutno umístit nákupní či invalidní vozíky. Posuvné dveře Besam lze snadno modernizovat, například použitím aktivačních jednotek s detekcí přítomnosti, jež kromě zvýšení bezpečnosti přinesou navíc i bonus v podobě zvýšení energetických úspor.

Automatické křídlové dveře Besam
Řešení automatických křídlových dveří Besam pro použití uvnitř i venku lze optimalizovat pro mnoho typů dveří a dobře integrovat do nejrůznějších prostředí. Výrobní řada obsahuje jak masivní protipožární operátory, tak nízkoenergetické operátory. Operátory se ideálně hodí pro dodatečné instalace i pro nové instalace zahrnující nové dveře a clony. Použití v obchodech, nemocnicích, kancelářích, domovech důchodců atd.

ASSA ABLOY Entrance Systems, spol. s r. o.
U Blaženky 2155/18, 150 00 Praha - Smíchov
tel.: 286 001 560, fax: 286 001 570
e-mail: besam@besam.cz, www.besam.cz, www.assaabloyentrance.cz