Na webových stránkách
www.p-z.cz/strojezpujcovny si zákazníci mohou vybrat použité stroje a zařízení přímo z flotily půjčovny za zvýhodněnou cenu. Nabídka se vztahuje na vybrané stroje z půjčovny, které nejsou značky Caterpillar. Výjimkou bude příslušenství Cat, které bude možno zakoupit v tomto online výprodeji.

„V nedávné době jsme zaregistrovali nebývalý zájem o použité stroje a zařízení z naší půjčovny. Proto jsme na web vystavili jejich denně aktualizovanou nabídku,“ řekl Jan Blecha, ředitel půjčoven Phoenix-Zeppelin.

Zákazníci si mnohdy půjčí stroj, zařízení nebo příslušenství, aby si jej vyzkoušeli, než si jej koupí. Půjčovna strojů a zařízení Phoenix-Zeppelin The Cat Rental Store jim chce tento proces zjednodušit a poskytnout vše, co zákazník potřebuje, na jednom místě. „Pokud je zákazník se strojem spokojen, chce si jej pořídit a stroj se nachází v nabídce odprodeje, klient jej může získat za zvýhodněnou cenu,“ doplnil Jan Blecha. V současné době jsou v portfoliu stroje a zařízení od pracovních plošin přes pařezové frézy až po mobilní tlakové čističe.

Webové stránky obsahují nabídku vybraných strojů, zařízení a mechanizace z  půjčovny strojů Phoenix-Zeppelin kromě stavebních strojů Caterpillar. „Prodej použitých strojů Caterpillar probíhá v rámci Phoenix-Zeppelin stejnou cestou přes odborné prodejce stavebních strojů. Jedinou výjimku jsme udělali pro použité příslušenství Caterpillar kvůli jeho popularitě mezi zákazníky a zvýšené poptávce,“ dodal Jan Blecha. Použité stroje Cat se nadále nacházejí v sekci www.p-z.cz/pouzitestroje