Kolekce ­FatraClick s deseti elegantními vzory dřeva je ideálním řešením pro všechny domácnosti, které z různých důvodů odmítají klasické PVC či laminátovou podlahu, nebo se bojí dřevěné podlahy, která vyžaduje citlivější zacházení a náročnější údržbu a také velmi často znamená vyšší pořizovací náklady.
Plovoucí vinylová podlaha FatraClick zachovává vizuální vlastnosti dřeva, které vnáší do každého prostoru teplo a útulnost, a přitom přináší pevnou, pružnou podlahovinu, vhodnou i pro nejvíce zatěžované situace. Nedocenitelnou výhodou vinylové podlahy jako takové je kromě barevné stálosti i možnost bezproblémového použití ve vlhkých prostorech. Získáte tak například kuchyň s iluzí dřevěné podlahy při zachování výjimečných vlastností vinylové podlahy, jako je třeba snížení kročejové hlučnosti či vyšší teploty než jakou má kámen či dlažba.
FatraClick je vyrobena ze 3 vrstev. Základ tvoří HDF deska s tloušťkou 6,8 mm, se zvýšenou odolností proti vlhkosti, která je opatřena zvukově izolační vrstvou korku. Vrchní část tvoří PVC materiál s velkoformátovým tiskem vzoru s PUR úpravou a nášlapnou vrstvou o šířce 0,4 mm.

Velmi odolné a zároveň pružné palubky Fatra­Click jsou vyráběny v rozměrech 915 x 305 mm a lze je v podstatě umístit do všech prostor Vašeho bytu. FatraClick je také vybavena zámkem UNICLIC, který umožňuje snadnou pokládku plovoucí podlahy bez nutnosti aplikace jakékoli podložné vrstvy. Tak je umožněna snadná a čistá montáž, ušetří se náklady na materiál a práci spojenou s pokládkou, čímž FatraClick určitě získá preference především u zákazníků preferujících výhodnou cenu.

Vinylová podlaha FatraClick rozhodně patří mezi současné hlavní trendy ve vybavení interiéru. Je velmi odolná proti opotřebení, špíně a zároveň je nenáročná na údržbu. Je protiskluzná a je vhodná pro alergiky. V porovnání s ostatními přírodními materiály (např. dřevěnou podlahou) je vhodná i pro pokládku na podlahové topení.
Podlaha FatraClick Vám bude sympatická svou dostupností, příjemným, kultivovaným vzhledem, ale i desetiletou garancí a výhodnou cenou.
Stále ještě nejste rozhodnutí a u své podlahy trváte na následujících požadavcích?

•    odolnost proti pádu předmětů nebo poškrábání např. pejsky nebo jinými domácími mazlíčky
•    rychlou a jednoduchou údržbu vysáváním nebo stíráním mopem
•    výborné akustické vlastnosti
•    ideální na podlahové vytápění a úspornou při rychlém přenosu tepla
•    podlaha, která by byla hygienická, antialergická nebo antistatická

Pro více informací navštivte specializovaný podlahářský web Fatry Napajedla www.fatrafloor.cz.