RF TOUCH je zařízení, které umožňuje snadno ovládat techniku v domácnosti. Má velikost vypínače a je bezdrátové. Letmým dotykem umožňuje regulovat osvětlení (spínání, stmívání, světelné scény), vytápění (denní, týdenní programovatelnost) a žaluzie, rolety nebo markýzy. Jednotku lze také kombinovat se senzory pohybu či otevřených oken a dveří. Příjemné na něm je, že se instalace provádí bez jakéhokoliv bourání do zdí.

„Jsme hrdí na to, že na mezinárodním veletrhu získáváme takto prestižní ocenění právě pro český výrobek,“ konstatovala s nadšením Alena Janotová, manažerka marketingu ELKO EP. „Zvláště dnes, kdy je doba plná elektronizace a bezkontaktní komunikace, přinášíme produkt, který se ovládá právě lidským dotekem,“ dodala.

Do soutěže Zlatý Amper bylo přihlášeno celkem 25 exponátů vystavujících společností. O vítězích rozhodovala odborná komise a veškeré výrobky hodnotila s ohledem na využitelnost, inovaci, efektivitu a celkový přínos pro uživatele. Právě přínos RF Touch byl během slavnostního večera, který se konal hned v první den veletrhu Amper, oceněn ještě jednou. A to výroční cenou Českomoravské elektrotechnické asociace.

„Velmi si vážíme toho, že právě u nás vznikají projekty, které přinášejí úspory, komfort, bezpečí a prestiž do domovů našich zákazníků. A to, že je oceňují nejen naši zákazníci, ale i odborná porota, nás těší dvojnásob,“ říká Boris Kamenický, produktový manažer ELKO EP.

Obě získaná ocenění jsou nejen pro vývojové zázemí společnosti ELKO EP velkým závazkem do budoucna a zároveň neocenitelnou motivací do další práce.

ELKO EP, s.r.o.
Palackého 493, 769 01  Holešov
Tel.: + 420 573 514 211,  Fax: + 420 573 514 227                                       
www.rele.czelko@elkoep.cz