Jedním z mnoha typů prefabrikovaných železobetonových produktů jsou i kruhové kanalizační čerpací stanice a šachty DYWIDAG. Tato dílčí část výrobního programu vychází z mnohaleté zkušenosti spojené s tradiční prefabrikovanou výrobou kruhových jímek nabízených v širokém sortimentu na českém i zahraničním trhu.
Stavebnicový systém umožňuje vysokou variabilitu provedení konkrétní čerpací šachty nejen v základních půdorysných rozměrech, ale i ve vnitřním uspořádání - spádového dna a podest - tak a provedení zákrytové desky s poklopy.

Technický návrh řešení nádrže
Naše technické oddělení na základě požadovaných objemů, případně dalších rozměrových parametrů a požadavků dodavatelů čerpací technologie, navrhne nejvhodnější typ nádrže. Garantuje statické parametry nádrže, zhotoví její technický výkres v CADu a navrhne vhodné typy vstupních poklopů, způsob řešení napojení nádrže, obslužné vestavěné žebříky či stupadla. Každá stavba je řešena individuálně, dle podmínek na staveništi a potřeb a požadavků investora.

Montáž nádrží a součinnost objednatele
DYWIDAG Prefa a.s zajistí dopravu, montážní jeřáb, montáž a instalaci nádrží. Zemní práce a příprava základové spáry nejsou předmětem dodávky. Potřebné podklady a výkresovou dokumentaci včetně specifikace velikosti jámy, pracovní plochy pro jeřáb a základové spáry obdrží objednatel s dostatečným předstihem před vlastní instalací nádrže.

Výhody prefabrikovaných nádrží
•    dodávka stavby na klíč
•    variabilita provedení
•    komplexní dodávka od návrhu přes projekt až po dodávku, montáž
•    kvalita továrně vyráběných prefabrikátů
•    vysoká životnost
•    rychlá montáž i v nepříznivých klimatických podmínkách

Dywidag Prefa, a.s.
Jedličkova 1190/1, 289 22 Lysá nad Labem
tel.: 325 510 011, fax: 325 533 602
e-mail: info@dwpl.cz, http://www.dwpl.cz