Nová společnost Obalovna Boskovice, s.r.o., je dceřinou firmou akciových společností OHL ŽS a Silniční a vodohospodářské stavby a firmy D E A S.

Obalovna živičných směsi je výrobní zařízení, které zajišťuje výrobu kvalitních živičných směsí na konstrukce silničních komunikací a zpevněných ploch jak pro mateřské firmy, tak i pro externí odběratele.

Nová obalovací souprava je věžového typu. Zásobníky hotové směsi jsou umístěny přímo pod mísicím centrem. Jedná se o standardní technologické zařízení běžně provozované v obalovnách u nás i v zahraničí. Tvoří je ocelové konstrukce s částečným opláštěním a je dodávané jako kompletní technologický celek, který se montuje na
připravené základové konstrukce. Skládá se z dávkovače kameniva, vynášecího dopravníku, sušícího zařízení, odprašovacího zařízení, zásobníků fileru, třídicí a mísicí věže s expedičními zásobníky a velín. Součástí technologického zařízení je i asfaltové hospodářství situované u obalovací soupravy.

Na realizaci stavební části se významnou měrou podílela akciová společnost OHL ŽS, divize Silnice a ateliér Projekce. Celkové náklady na novou obalovnu (pozemek, stavební a technologická část) dosáhly 86 mil. Kč. V nové společnosti Obalovna Boskovice, s.r.o., má  OHL ŽS, a.s., obchodní podíl 45%, Pražské silniční a vodohospodářské stavby, a.s., rovněž 45% a D E A S , spol. s.r.o., 10%.