Závěsné osvěžovače vzduchu jsou minulostí
Dezinfekční tablety, které se vhazují přímo do splachovací nádržky, jsou oblíbenou alternativou k osvěžovačům, které se dříve zavěšovaly na okraj WC mísy. Jejich účinek je rovnoměrný po každém spláchnutí a tablety jsou skryté v nádržce, což je hezčí a hygieničtější. Doposud bylo ale možné tyto osvěžovače použít jen pro nádržky instalované na stěně. S novou soupravou pro vhazování tablet do splachovací nádržky od firmy Geberit jsou nyní snadno přístupné i nádržky zabudované ve stěně. Nevzhledné osvěžovače v klozetových mísách jsou tak už opravdu přežitkem.

 

Splachovaci nádržky Geberit s možnosti vhazování osvezovacich a hygienických tablet
Splachovaci nádržky Geberit s možnosti vhazování osvezovacich a hygienických tablet



Snadná montáž a pohodlná obsluha
Souprava pro vhazování tablet se prodává jako příslušenství ke všem ovládacím tlačítkům Geberit řady Sigma a je možné ji nainstalovat snadno bez použití nářadí. Skládá se z odklápěcího upevňovacího rámečku a zásobníku pro dezinfekční tabletu, která se vhazuje otvorem za ovládacím tlačítkem přímo do nádržky. Do zásobníku se vejde většina běžně prodávaných tablet. Jejich vkládání je velmi jednoduché – tlačítko splachování se odklopí, tableta se vhodí dovnitř a tlačítko se zase zaklopí.

Rovnoměrné působení vonných esencí pro dlouho přetrvávající svěžest
Zásobník na dezinfekční tablety uvnitř nádržky umožňuje aktivním látkám, aby se rozpouštěly rovnoměrně po celé ploše klozetové mísy. Splachovací mechanismus WC tím není nijak negativně ovlivněn. Každým spláchnutím se dostávají účinné látky do kontaktu s vnitřním okrajem WC mísy a zlepšují tak hygienický stav toalety. Tento neviditelný a diskrétní osvěžovač vzduchu na WC je to poslední, co zbývá k dokonalosti Vaší koupelny.