V nabídce k zapůjčení budou nejmodernější kompaktní rypadla - modely DX10, DX19, DX27 a DX62R. Na vybraných pobočkách budou k dispozici kolová rypadla DX165WR-7 a DX170W-7 a kolové nakladače DL65-7. Divize půjčovna stavební techniky IZOMAT stavebniny tak nabídne přes 60 strojů DEVELON, což znamená jedinečnou příležitost pro každého, kdo potřebuje kvalitní, spolehlivou a výkonnou stavební techniku pro své projekty.

Společnost IZOMAT stavebniny je významný prodejce stavebnin na českém trhu, který provozuje 33 půjčoven po celé republice a nyní od března roku 2024 rozšiřuje své služby na další pobočky o půjčování stavebních strojů DEVELON.

Jihokorejská značka stavebních strojů DEVELON, dříve známá jako Doosan Construction Equipment, patří mezi přední světové výrobce těžké stavební techniky s historií od roku 1937.
Výhradním importérem strojů DEVELON do České republiky je společnost GARNEA. Od roku 2019, kdy společnost GARNEA převzala zastoupení značky, získávají stroje DEVELON stále větší a větší oblibu mezi českými zákazníky.

Slavnostní předání
Významným momentem zahájené strategické spolupráce bylo předání stavebních strojů DEVELON zástupcům společnosti IZOMAT stavebniny v úterý 27. února 2024 v sídle společnosti GARNEA v jihočeském Neplachově.
„Stroje DEVELON jsou moderní, efektivní a úsporné, což odpovídá potřebám našich zákazníků, jsou ideální pro doplnění a rozšíření našeho portfolia k pronájmu,“ řekl Ing. Zdeněk Franěk, ředitel divize půjčovna společnosti IZOMAT stavebniny.

„Rypadla a nakladače DEVELON se stanou dostupnými po celé České republice, což pro nás představuje významný krok k rozšíření povědomí o jejich výkonnosti, spolehlivosti a uživatelském komfortu, na který výrobce klade velký důraz,“ doplnil obchodní ředitel stavební divize společnosti GARNEA, pan Jiří Mácha.

“GARNEA bude pro stroje DEVELON v síti půjčoven IZOMAT stavebniny zajišťovat také servis včetně dodávek originálních náhradních dílů. Díky rozsáhlé síti našich poboček po celé České republice budou mít zákazníci půjčoven IZOMAT jistotu, že stroje budou vždy v perfektním technickém stavu. Zajišťování vysoké kvality servisních služeb je pro naši společnost zcela zásadní,” řekl Ing. Vojtěch Kratochvíl, ředitel poprodejních služeb společnosti GARNEA.

„Tato spolupráce je pro nás velice významná. Posiluje naši dlouhodobou strategii nabídnout zákazníkům stavební materiály, ale také umět nabídnout navazující sortiment a služby. Divize půjčovny společnosti IZOMAT tímto krokem významně posiluje svoji nabídku strojů a věřím, že se nám podaří v krátké době dosáhnout stanovených cílů,“ doplnil obchodní ředitel společnosti IZOMAT stavebniny, pan Radek Novotný.