Veletrh se koná od 15. do 17. února v prostorách pražského výstaviště Letňany. Kromě stánků nabídne také semináře, konference a bohatý doprovodný program. Navíc si budou moct návštěvníci stánku Tondachu zasoutěžit o střechu zdarma. „Jsme rádi, že můžeme jako generální partner veletrhu návštěvníkům představit další novinky z našeho sortimentu, ale i ověřené produkty značky Tondach a Porotherm. Našim zákazníkům chceme primárně nabízet kvalitní produkty, které jsou energeticky úsporné, vytvářejí zdravé vnitřní prostředí a hlavně nedegradují a vydrží po generace,” uvádí Lukáš Balda, Brand manažer značky Tondach.

Ve stánku č. 301 v hale 3 si mohou návštěvníci prohlédnout kompletní portfolio tašek nebo největší letošní novinku, která bude poprvé vystavena – střešní okna Tondach. Návštěvníci se navíc budou moci podívat na ukázky aplikace unikátní hydroizolační fólie pro ploché střechy Leadax. Mezi hlavní témata letošního veletrhu patří:

●     Střešní krytiny pro šikmé a ploché střechy

●     Zelené střechy a fasády

●     Zadržování dešťové vody

●     Tepelné izolace a zateplovací systémy

●     Terasy, pergoly a dřevěné konstrukce

●     Nářadí, technika, drony

●     Digitalizace

●     Elektromobilita

●     Solární systémy, fotovoltaika, tepelná čerpadla a další řešení pro úsporu energií

Střešní tašky Tondach jsou nejen tradičním, ale také moderním řešením pro rodinné domy. Jsou odolné vůči UV záření, kyselým dešťům a dalším vnějším vlivům, čímž si zachovávají bezkonkurenční stálobarevnost. Společnost také nabízí širokou škálu barev a povrchů, špičkovou mechanickou pevnost, mrazuvzdornost a v neposlední řadě také výborné protihlukové izolační vlastnosti.

Návštěvníky veletrhu čeká rozsáhlý doprovodný program a bezplatná poradenská centra, která jsou atraktivními prvky jak pro vystavovatele, tak pro stavebníky. Jejich pracovníci totiž mohou lidem pomoct vybrat nejvhodnější varianty pro jejich konkrétní nemovitost. Kromě pestré nabídky produktů, mohou návštěvníci také získat nejnovější informace z oboru, a to na různých seminářích nebo diskuzích. Chybět nebudou ani soutěže o hodnotné ceny.