Mimořádně důležitou oblast ve výstavbě energeticky úsporných budov tvoří moderní, úsporné a vysoce efektivní metody vytápění a chlazení budov. A právě novým technologiím, metodám a inovacím na tomto poli bude věnována konference s názvem BKT Summit, kterou již tradičně pořádá lídr v oblasti plošných topných a chladících systémů, společnost Rehau. Summit se uskuteční již 31.1.2024 v prostorách Vodárenského muzea v Bratislavě.

Třemi hlavními tématy konference budou nové možnosti ve využití geotermální energie, novinky v oblasti tepelných čerpadel a samozřejmě nebude chybět ani diskuze o výhodách BKT Systému při realizaci energeticky úsporného plošného vytápění a chlazení budov.

Obsah BKT Summitu sestává z přednášek celkem 17 předních odborníků, kteří se dané problematice věnují řadu let, ať již projektové, realizační či akademické sféře. Konference se bude možné zúčastnit buď osobně nebo prostřednictvím živého online přenosu přímo z akce. Program konference je určen pro architekty, projektanty se specializací TZB, developery, montážní firmy, realitní a komunální segment a samozřejmě také pro studentskou a akademickou sféru.

Nepromeškejte proto jedinečnou šanci osobně se setkat a vyslechnout si příspěvky i zkušenosti vedoucích osobností z oboru TZB z Česka, Slovenska i dalších evropských zemí.

Kromě bohatého odborného programu se fyzicky přítomní účastníci mohou těšit také na vynikající občerstvení po celou dobu konání akce. Těšíme se na Vás!!

Přihlášky k osobní či online účasti můžete registrovat zde: Registrácia - bkt.summit 2024 (bktsummit.online)