1. Větrací jednotka ComfoAir Standard
    Komfortní větrací jednotka Zehnder ComfoAir Standard nabízí osvědčenou technologii se spolehlivým a bezstarostným provozem, a při nízké spotřebě energie 0,20 W/m3/h zajišťuje účinnost rekuperace tepla až 87 %. „Mezi výhody jednotky Zehnder ComfoAir Standard patří také nízká hlučnost – méně než 52 dB(A) při 70 % výkonu, jednoduché ovládání, snadná údržba, letní bypass, který zabraňuje ohřívání vzduchu v letních měsících, ale i funkce automatické protimrazové ochrany,“ dodává k přednostem jednotky ComfoAir Standard Bc. Pavel Vořech, produktový manažer pro komfortní větrání Zehnder.

  2. Jednotka Zehnder ComfoAir Standard je standardem v rekuperacích z hlediska kvality a ceny.

Ve verzi ComfoAir Standard 375 s maximálním průtokem vzduchu 375 m3/h při 100 Pa je v rámci podzimní akce Zehnder jednotka dostupná se slevou 15 %. Akční nabídka platí pro levé i pravé provedení, a to ve verzi s integrovaným předehřevem, ale i s volitelným entalpickým výměníkem, který dokáže z přiváděnému vzduchu předat kromě tepla také až 60 % vlhkosti.

  1. Vysoce hygienické rozvody vzduchu – systémové řešení o průměru 75 mm
    Pro zajištění přívodu trvale čerstvého a čistého vzduchu do interiéru je důležité v rámci celého systému větrání zvolit kvalitní hygienické rozvody. „Větrací trubky Zehnder ComfoTube jsou vyrobené z vysoce kvalitní zdravotně nezávadné umělé hmoty a nabízí hladký vnitařní povrch Clinside, který výrazně omezuje usazování prachu,“ informuje odborník ze společnosti Zehnder. Promyšlený stavebnicový systém umožňuje flexibilní, časově méně náročnou, a tím i cenově výhodnější instalaci. Ke snazší realizaci rozvodů pak přispívá i třikrát až čtyřikrát větší ohebnost v porovnání s běžnými trubkami.

  2. Zdravotní nezávadnost ComfoTube je certifikována hygienickým ústavem.


V rámci podzimní akce Zehnder lze systémové řešení rozvodů vzduchu o průměru 75 mm pořídit se slevou 15 %. Akce se vztahuje na:

- akustický tlumič CW-S 420,
- montážní desku CW-M 420 – 8 x 75/P,
- koncovou desku CW-P 420 – DN 160,
- kryt vývodu vzduchu TVA-P 75 hrdlo 300 mm – DN 125, 2x 75,
- větrací trubky ComfoTube 75 – balení 50 m,
- těsnící O-kroužek DN 75 – obsah 10 ks.

1. Novinka: stropní jednotka ComfoAir Flex
Revoluční stropní větrací jednotka Zehnder ComfoAir Flex zajišťuje vynikající výkon s minimálními prostorovými nároky – umožňuje totiž jednoduchou instalaci i ve stísněných prostorách. „Kompaktní jednotku ComfoAir Flex s rozměry 1068 × 868 × 327 mm lze instalovat i do sádrokartonových podhledů, a to už od výšky 33 cm. Díky tomu neklade nároky na podlahovou plochu, ani nenarušuje vzhled interiéru,“ vysvětluje Bc. Pavel Vořech. Ve své kategorii nabízí nejvyšší výkon a zároveň představuje nejtišší větrací jednotku na trhu. Dokonalou kontrolu nad ovládáním jednotky zajišťuje integrované wi-fi připojení.

 

Plochá větrací jednotka Zehnder ComfoAir Flex je ideálním řešením výkonného komfortního větrání nenáročným na prostor pro instalaci.

V rámci podzimní akce Zehnder je na novou stropní větrací jednotku ComfoAir Flex 250 ComfoAir Flex 350 připravena zaváděcí sleva 7 %.

Se Zehnderem tak lze letos na podzim ušetřit nejen na energiích, ale také na pořizovacích nákladech, a to bez ztráty možnosti požádat o dotaci až 50 % nákladů na pořízení a instalaci řízeného větrání.

www.zehnder.cz