Pro značku Ford Trucks je dnes samozřejmostí v oblasti poprodejních služeb kontinuální vývoj a tlak na dodržování nastavených standardů a kvality servisních partnerů tak, aby bylo zajištěné funkční pokrytí po celé České republice. Proto společnost F TRUCKS a.s., importér značky Ford Trucks pro ČR, kontinuálně pracuje na vybudování stabilní sítě autorizovaných servisů, aby měli zákazníci a řidiči nákladních vozidel Ford Trucks na svých cestách zajištěnou odpovídající kvalitu a komfort.


Vysoká kvalita a rozvoj servisní sítě na hlavních dopravních koridorech v Evropě je jednou z hlavních a dlouhodobých priorit značky. V úvodním slovu ze strany generálního ředitele společnosti F TRUCKS a.s. Štefana Krajčiho mimo jiné také zaznělo: „V krátkém čase se Otrokovice stávají už v pořadí třetím servisním bodem na Moravě. Dnes můžu směle říci, že na Moravě realizujeme v současné době přibližně 40 % našich celkových prodejů. Tato skutečnost je pro nás velkým závazkem a motivací do budoucna, aby jsme společnými silami pokračovali v rozvoji a zkvalitňování služeb, které poskytujeme našim zákazníkům.“ V závěru úvodního projevu bylo také zmíněno: „Našim posláním je naplnit význam hesla „Sharing the load“ což znamená, že chceme stát vždy při našich zákaznících, spolupracovat s nimi a vytvářet s nimi úzké partnerství. Jedno africké přísloví říká: Chceš-li jít rychle, jdi sám, ale chceš-li dojít daleko, vydej se na cestu  společně..."


Petr Pitliak, ředitel poprodejních služeb ve společnosti F TRUCKS k tomu ve svém projevu také dodával: „Jsem velice rád, že náš servisní partner BC LOGISTICS je součástí rodiny Ford Trucks, který plní veškeré nastavené standardy značky a tím přináší našim zákazníkům kvalitu a jistotu, kterou v této době bezpochyby očekávají a vyžadují.“

Výkonný ředitel BC LOGISTICS, pan Roman Kaňovský uvedl ve svém projevu aktivity, které předcházeli samotnému slavnostnímu otevření servisu a také zdůraznil aktuální nabídku servisních služeb, které poskytují svým zákazníkům v Otrokovicích.


Slavnostní otevření autorizovaného servisu v Otrokovicích se neobešlo bez tradičních zvyklostí přestřižení pásky spolu s předáním pamětního kamene a certifikátu ze strany zástupců importéra značky Ford Trucks.


Společným záměrem importéra a servisního partnera značky Ford Trucks bylo mimo jiné přímo v Otrokovicích demonstrovat návštěvníkům komfort a kvalitu nákladních vozidel spolu s nabídkou poprodejních  služeb. Hosté se tak mohli přímo osobně seznámit s dostupností, samotným vybavením a prostředím servisu, kde probíhá a je zajištěn profesionální servis nákladních vozidel značky Ford Trucks.


BC LOGISTICS servis v Otrokovicích

Servis nabízí kompletní servis nákladních vozidel včetně vozů značky Ford Trucks. Disponuje  4-mi kanály na servis nákladních vozidel, který se také zaměřuje na servisní opravy přívěsové techniky. Individuální přístup a spokojenost zákazníka je pro profesionální tým zkušených techniků a mechaniků na tomto servisu prioritou. Více informací naleznete na stránkách autorizovaného servisu.


FORD TRUCKS

Ford Trucks, jediná značka společnosti Ford pro těžká užitková vozidla, vyrábí řadu vozidel včetně tahačů, stavebních nákladních automobilů a distribučních nákladních automobilů s hmotností nad 16 tun, která jsou prověřena desetiletími.

Výrobní závod se nachází v tureckém vnitrozemí, ve městě Eskişehir na rozloze 1,1 mil. m2 a ročně produkuje 20 000 nákladních vozidel Ford Trucks z toho 9 500 vozidel pro mezinárodní trhy.

Ford Trucks prodává svá vozidla ve více než v 48 zemích západní, střední a východní Evropy, střední Asie, Blízkého Východu a Afriky. V roce 2024 má ambice rozšířit svou distribuční síť celkem do 50 zemí.

Na českém trhu si značka nákladních automobilů FORD TRUCKS od svého vstupu postupně buduje svou stabilní pozici. Importérem a distributorem značky pro Českou republiku je společnost F TRUCKS a.s. která mimo jiné také řídí síť autorizovaných servisů.

Kvalita, odolnost, moderní technologie, efektivita a nízké celkové provozní náklady jsou základními kameny globální strategie značky Ford Trucks.

S vozidly Ford Trucks jsou vždy spojeny kvalitní prodejní i poprodejní služby. V rámci neustálého rozvoje a zlepšování kvality v oblasti servisních služeb spolupracuje Ford Trucks od nového roku se společností 24/7 Assistance (ADAC) jako novým servisním centrem mobility v Evropě. Ford Trucks garantuje svým zákazníkům 344 autorizovaných servisních míst na evropském kontinentu.

Více informací o značce Ford Trucks, nabídce nákladních vozidel a souvisejících službách naleznete na www.fordtrucks.cz nebo na globálním portálu www.fordtrucksglobal.com