Právě takový je totiž projekt s názvem Na Rybárně. Jeho součástí je 18 chatek, k nimž v budoucnu přibude také společný bazén, sauna a samozřejmě parkovací místa. Rezidenti budou mít zároveň k dispozici lodičky na půjčení. Dokonalé prázdniny na chatě vzdálené jen asi 50 metrů od řeky tak budou kompletní.

Jednotlivé chaty o velikosti 40 m2 s vlastním pozemkem od 150 m2 a zároveň zmíněné společné části pozemku, které budou moci využívat všichni majitelé. Soukromí jednotlivým chatkám zajišťují vzrostlé stromy, které pozemek opticky rozdělují.
Každá chatka má v přízemí obývací místnost s kuchyňským koutem s vařičem, lednicí, dřezem, jídelním stolem, pohovkou a také dveřmi vedoucími na prosluněnou terasu s výhledem do přírody. Dřevěné schody propojují obývací pokoj s patrem, které slouží jako ložnice, ale pohodlně se sem vejdou i 4 lůžka. Samozřejmostí je vlastní koupelna se sprchovým koutem a toaletou.
Chaty mají zdvojená dřevěná okna, na podlaze je PVC. Vytápění je elektrické pomocí přímotopů, voda pochází z vlastních studen a její ohřev zajišťuje elektrický bojler.
Je jen na vás, zda si chatičku pořídíte v její původní autentické podobě, nebo využijete možnost nechat si ji zrekonstruovat do příjemné moderní podoby. Rekonstrukce vyjde zhruba na 1 milion korun a zajistí, abyste chatu mohli využívat pro odpočinek po celý rok.

redakce

www.chaty-na-rybarne.cz