„V současné době vstupuje stavba do závěrečné fáze výstavby. Jsou osazena okna, čímž je uzavřena vnější obálka budovy a zajištěna ochrana před povětrnostními vlivy. Aktuálně s tím probíhají kontinuální práce na vnitřních částech budovy, dokončují se veškeré vnitřní instalace, abychom mohli v horizontu několika měsíců nabídnout našim klientům maximálně komfortní bydlení. Jsme potěšeni, že výstavba probíhá v souladu s harmonogramem a dosud jsme nezaznamenali žádné větší komplikace, které by mohly způsobit zpoždění,“ říká Petr Lubomír, projektový manažer z CPI Property Group.

Dále byly zahájeny finální práce na konstrukcích fasádního a střešního pláště. Tyto prvky mají klíčový význam pro estetický vzhled budovy a také pro její energetickou účinnost a dlouhodobou odolnost.

Rezidence Malkovského je navržena s ohledem na nízkou energetickou náročnost a dosahuje kategorie B, jedná se tedy o velmi úspornou stavbu. To přináší výrazné ekologické výhody a rovněž snižuje náklady na energie pro budoucí obyvatele.

V současné době je v prodeji posledních 10 volných bytových jednotek s různými dispozicemi od 1+kk až po 3+kk. Zájemci o koupi nemovitosti v oblasti se skvělou dopravní dostupností a občanskou vybaveností tak mají stále možnost vybrat si byt dle svých potřeb a přání.

Více informací o projektu a aktuální nabídka bytových jednotek je k dispozici na webových stránkách Rezidence Malkovského.

Dalším rezidenčním projektem CPI Rezidence, který je v současné době ve výstavbě, je KLBNV Park v pražských Vysočanech. Dokončení jeho první etapy je plánováno na 3Q/2024.