Ať už teprve stavíte rodinný dům nebo jste majitelem jakékoliv nemovitosti a potřebujete zastřešit vchod, vždy myslete na to, aby vchodové zastřešení bylo nejen hezké, ale aby také po všech stránkách plnilo svůj účel, ke kterému je určeno.

V praxi to znamená, že není nutné se vždy řídit nejvýhodnější cenou, ale je dobré myslet i na další aspekty, jako je řešení odtoku dešťové vody ze stříšky, její nosnost při zatížení sněhem, jaká montáž do vašeho typu zdi či fasády, jestli má integrované osvětlení, nebo zda k ní lze dokoupit boční stěny, aby její funkce byla co nejefektivnější, popř. délku záruky. Teprve až potom můžete vybírat zastřešení podle vzhledu.
Samostatnou kapitolou jsou pak materiály stříšek. Nejčastěji se používá polykarbonát nebo akrylové sklo. Jako materiály konstrukce se nejběžněji používají vysoce kvalitní hliník a nerezová ocel, což zaručuje odolnost vůči korozi a vlivům počasí.

Vchodové stříšky Guttavordach jsou špičkou na poli domácích i komerčních zastřešení. Vhodné jsou nejen k moderním, ale také k tradičním domům. Mají výbornou odolnost proti krupobití a dlouhou životnost a jsou kvalitním evropským výrobkem.

V posledních letech jsou populární především stříšky řady Guttavordach BS, které vynikají svým moderním vzhledem a kvalitou zpracování. Vyráběny jsou z hliníku s práškovým lakováním, jež je výhradně ekologické. Lakování tak neobsahuje těžké kovy a rakovinotvorné nebo toxické látky. Přestože se jedná o stříšky kovové, jejich izolační polstrování minimalizuje zvuk deště. Mnohé modely z této řady mají také integrované LED osvětlení.

Čerstvou novinkou letošního roku je exkluzivní vchodová stříška Guttavordach BS Timber-Line, jenž jedinečným způsobem kombinuje kov, dřevo a sklo.

Na všechny vchodové stříšky Guttavordach je poskytována prodloužená záruka 5 let.