„V aktuální nelehké době chybějících zdrojů a materiálu si o to více vážíme spolupráce se všemi partnery, kteří se podíleli na dokončení hrubé výstavby projektů Holečkova House a Rezidence Kobrova.“, řekl v rámci slavnostního proslovu s přípitkem Ing. Jiří Dvořák, projektový ředitel společnosti SATPO. Následně pronesl pár slov i pan Petr Šimon, předseda představenstva stavební společnosti Hinton, a.s. Všichni hosté měli příležitost si nejen prohlédnout stavbu Rezidence Kobrova, ale i vidět úžasné výhledy na historické centrum Prahy. Kolaudace obou projektů je naplánovaná na první kvartál roku 2023.

Developerské projekty Holečkova House a Rezidence Kobrova nabídnou budoucím majitelům bytové jednotky 1+kk až 5+kk o výměře 31 m2 až 211 m2 a komerční prostor s výměrou 244 m2. Nacházejí se v jižním svahu pod pražským Petřínem v těsné blízkosti parku Sacre Coeur, mezi ulicemi Holečkova, Kmochova a Grafická.

Architektonické návrhy obou rezidencí vychází ze stávající městské struktury, výšková návaznost domů drží rytmus s okolními částmi rezidenčních bloků. Obě novostavby nabízí jednotky ve vysokém standardu, z vyšších pater jsou krásné výhledy na historické centrum Prahy. Logické dispoziční uspořádání, vybrané materiály, moderní technologie a vysoká kvalita finálního dokončení, to vše představuje prémiový charakter obou objektů a trvalou hodnotu z hlediska dlouhodobé investice. Samozřejmostí je dostatečný počet parkovacích stání a sklepních prostor. Bydlení v rezidenčních projektech Holečkova House a v Rezidence Kobrova je určeno všem, kteří ocení docházkovou blízkost do historického centra hlavního města Prahy a zároveň vyhledávají klidné prostředí plné zeleně.

Aktuální nabídka volných bytových jednotek je k dispozici na www.satpo.cz.


ZÁKLADNÍ INFORMACE O PROJEKTECH

zahájení stavby

4.Q 2020

kolaudace a předání jednotek klientům

1.Q 2023

 

architekt projektu

SCHINDLER SEKO ARCHITEKTI s.r.o

 

dodavatel stavby

Hinton, a.s.

 

projektant

AED Project, a.s.

 

financující banka

Trinity Bank, a.s.