V soutěži, do které bylo v pěti kategoriích přihlášeno celkem 80 objektů, uspěla Eiffage ČR se stavbou rekonstrukce obecního úřadu v Ludgeřovicích. Certifikát a ocenění  převzali na slavnostním vyhlášení vítězů generální ředitel společnosti Alain Escat a Daniel Havlík, starosta Ludgeřovic.

Osmičlenná porota ocenila dokonalé provedení všech fasádních prvků, které objektu vrátily historický vzhled. Budova OÚ v Ludgeřovicích totiž byla postavena v letech 1901–1902 v cihlovém slezském novogotickém slohu jako objekt nové školy. Za minulého režimu se na ní podepsaly necitlivé zásahy, dům začal chátrat, a proto vedení obce zpracovalo projekt se záměrem vrátit budově původní podobu.

„Práce probíhaly za běžného provozu obecního úřadu, proto nám velmi pomohlo vstřícné jednání vedení obce,“
uvedl tiskový mluvčí společnosti Eiffage Construction Česká republika Vladimír Raszka s tím, projekt zahrnoval výměnu střešní krytiny a oken, zateplení celého podkroví,  novou elektroinstalaci, nové sociální zázemí, vymalování veškerých místností a kompletní revitalizaci historické fasády.

Na fasádě došlo k výměně poškozeného lícovaného cihelného zdiva za nové. Nové zdivo bylo chemicky narušeno, aby dostalo jednotný dobový nádech. Následně byla celá fasáda znovu přespárována a zakonzervována. Dominantou celé fasády jsou ozdobné „šambrány“, které navrátily  budově historický vzhled.

Mimo tohoto významného ocenění Eiffage  ČR v soutěži Fasáda MSK 2010 uspěla i s druhou přihlášenou stavbou. Do závěrečné finálové nominace se dostala fasáda obecního domu v Bohuslavicích.